Uitreiking MBO Stage Awards 2018

31 januari

De uitreiking van de MBO Stage Awards 2018 is op donderdag 31 januari 2019, van 16.00 tot 19.00 uur in Amsterdam Noord.

De locatie wordt binnenkort bekend gemaakt via onze kanalen. Na de uitreiking is er de gelegenheid om tijdens een borrel te netwerken. Ondernemers uit Noord en leden van VEBAN zijn ook van harte welkom!

De organisatie van de MBO Stage Awards is in handen van stadsdeel Noord in samenwerking met de Noordse ondernemersvereniging VEBAN, ROC TOP, ROC van Amsterdam en de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). De MBO Stage Awards worden gesteund door het JIP en Stagebureau.

Over de MBO Stage Awards

De MBO Stage Awards is een jaarlijks event dat in het leven is geroepen om MBO – stagiairs, -stagedocenten en -stagebedrijven te inspireren, motiveren en om hen in het zonnetje te zetten.

Ook bij de vierde editie beoordeeld een vakkundige jury waar de winnaars van de beste MBO -stagiair, -stagedocent en -stagebedrijf van 2o18 aan moet voldoen. Goede stagedocenten en stagebedrijven bieden niet alleen voldoende hulp en ondersteuning aan de stagiairs, maar zijn ook betrokken met de stage/opleiding van de stagiairs. Goede stagiairs zijn o.a. proactief, leergierig en enthousiast.

Naast de juryprijs is er dit jaar ook een publiekspijs, waarbij het publiek tijdens de uitreiking de kans krijgt om hun favoriet binnen elke categorie te nomineren.