Verzet naar 2021: VEBAN Lustrumfeest

04 september

Feest

Samen met jullie, onze leden, hadden we dit jaar op 4 september het 65-jarig bestaan van VEBAN groots willen vieren. Echter, door de uitbraak van het coronavirus, is het lange tijd onzeker geweest of en hoe grote evenementen op verantwoorde wijze kunnen plaatsvinden. Het bestuur heeft daarom besloten om het lustrumfeest met een jaar te verzetten, naar 2021. 66 is ook een feestelijk getal!

Er wordt nu gezocht naar een geschikte nieuwe datum in 2021, die wij uiteraard zo snel mogelijk aan jullie bekend maken. Het feest wordt gepland van 20.15 tot 00.30 uur en biedt gelegenheid om te netwerken, te borrelen en te dansen. Er zijn hapjes, drankjes en nog veel meer! De komende maanden gaan wij aan de slag met de programmering van de avond. Ieder lid krijgt voor het feest twee vrijkaarten. Ook relaties van VEBAN krijgen een uitnodiging.

Exclusief diner

Samen maken we deze leuke avond mogelijk
Voorafgaand aan de feestavond is er een diner, dat plaats biedt aan maximaal 80 deelnemers. Deelname is optioneel en vraagt om een eigen bijdrage. Het volledig verzorgd diner is een unieke beleving voor u als lid, waarmee u tegelijk de avond mede-mogelijk maakt. Wij zorgen voor een exclusieve avond met een bijzondere spreker.