VEBAN MeetUP: Lightning VR Game & Netwerkborrel

14 november

U I T N O D I G I N G  V E B A N  M E E T  U P : V R  G A M E  &  N E T W E R K B O R R E L

VEBAN-lid Ligtning VR nodigt ‘avontuurlijke’ ondernemers uit om samen een VR game te spelen en een kijkje in de keuken te nemen van een Nederlandse gamestudio. Juist voor mensen die zelf niet gamen, is dit een leuk competitief spel om elkaar op een andere manier te leren kennen. Benieuwd? Meld je dan snel aan! Dan ontmoeten wij jou op dinsdag 14 november bij Lightning VR. Uiteraard is er na een uur gamen ook tijd voor gezellig netwerken met hapjes & drankjes tijdens de afsluitende borrel.

MEETUP LIGHTNING VR 
Datum: Dinsdag 14 november 2023
Voor wie: ‘Avontuurlijke’ ondernemers, zowel VEBAN leden als geïnteresseerden in VEBAN uit Groot Amsterdam
Locatie: Lightning VR, Asterweg 19E1, 1031 HL Amsterdam Noord
Aanmelden: De aanmelding is gesloten. Het maximum aantal van 18 spelers is inmiddels bereikt.
Deelname is gratis: Dit evenement wordt aangeboden door VEBAN i.s.m. Lightning VR 

Programma
16.00-16.30u; Ontvangst met drankjes:
16.30-17.30u; Start games in meerdere groepjes van maximaal 6 personen
17.30-18.00u; Afsluitende netwerkborrel aan de bar

Nog geen VEBAN-lid en kosteloos kennismaken?
Voor ondernemers in Groot Amsterdam die nog niet lid zijn van VEBAN is dit ook een leuk event om kennis te maken met onze activiteiten. Dus jullie zijn van harte welkom!  Meld je dan ook met bedrijfsnaam & contactgegevens aan via bovengenoemde aanmeldlink.

Dé beste Virtual Reality Ervaring van Nederland

De locatie van Lightning VR in Amsterdam was de allereerste free-roam (dat is vrij bewegen in een ruimte van 200m2) VR arcade van Europa! De plek waar een idee virtuele realiteit werd. Lightning VR Amsterdam biedt de ultieme VR-ervaring, met meer dan 1200 reviews en een indrukwekkende 4,9/5 sterren beoordeling. Hun unieke games zijn speciaal voor ze ontwikkeld in hun eigen studio. Ze gebruiken de nieuwste technologie om jou de meest meeslepende ervaring te bieden.

Gewapend met een VR bril en een (VR)geweer stap je in een virtuele wereld en het is aan jou en je medespelers om jullie missie succesvol te volbrengen.