VEBAN Netwerkborrel bij DeltaSafe Groep

10 oktober

Leden en relaties van VEBAN zijn van harte uitgenodigd voor onze netwerkborrel op donderdag 10 oktober aanstaande. De bijeenkomst vindt plaats van 17.00 tot 19.00 uur in het nieuwe pand van DeltaSafe Groep, tijdens de Week van de Veiligheid (7 t/m 13 okt).

DeltaSafe Groep verhuisde onlangs naar het pand aan de Netwerkweg 15D en is daarom verheugd om de leden van VEBAN op deze nieuwe locatie te ontvangen. Rondom de netwerkborrel kunt u meer verwachten. Zo komt Fred Teeven (voorzitter van VOI©E, branchevereniging van collectieve beheersorganisaties in Nederland) spreken over veiligheid op bedrijventerreinen en is er een veiligheidsmarkt met diverse leveranciers van DeltaSafe. Tot slot mogen livemuziek met Eddy van Slimming & Richard van Twiller, lekkere hapjes, drankjes en pizza niet ontbreken.

BHV-actie
Aanvullend op de netwerkbijeenkomst biedt DeltaSafe Groep leden van VEBAN (of hun medewerkers) de mogelijkheid om op 10 oktober een gratis BHV-training te volgen. ’s Middags van 14.00 tot 17.00 uur wordt de module Brand verzorgd. De deelnemer rond deze module direct af en hoeft op een later moment alleen nog de module EHBO en het examen af te leggen. Meld jezelf of jouw medewerker snel aan, er is plaats voor maximaal 30 deelnemers (max. 2 per bedrijf). Stuur een e-mail aan info@deltasafegroep.nl.

Deze bijeenkomst wordt mogelijk gemaakt door DeltaSafe Groep.