VEBAN Netwerkborrel & pitch ‘Moedige Dialoog’ 25/5

25 mei

U I T N O D I G I N G

Op donderdag 25 mei verwelkomen wij onze leden & introducés graag voor onze maandelijkse netwerkborrel bij NDSM Café. Tijdens deze netwerkborrel geeft een kernteam-lid van de ‘Moedige Dialoog Amsterdam’ een korte pitch.

Datum: Donderdag 25 mei
Tijden: 17.00 – 19.00 uur
17.00u – Aanvang borrel
Tijdens de borrel: korte pitch over de Moedige Dialoog (10-15 min)
19.00u – Einde borrel
Locatie: NDSM Café, NDSM-Plein 85, Amsterdam
Aanmelden: Meld je uiterlijk 23 mei aan via deze link.

Nog geen VEBAN-lid?
Voor ondernemers in Groot Amsterdam die nog geen lid zijn van VEBAN is onze maandelijkse netwerkborrel ook een leuke manier om kennis te maken met ons en onze leden. Dus introducés zijn van harte welkom! Meld je dan ook aan via bovenstaande link.

Wat is de Moedige Dialoog?
We hebben elkaar nodig om sociale en financiële fitheid voor iedere bewoner in Amsterdam te bereiken. We zien echter dat de groep die hulp nodig heeft groter wordt. De financiële problemen breiden zich uit, ook onder werknemers. Deze problemen worden vaak te laat herkend door werkgevers.

Je wilt als leidinggevende je niet bemoeien met het privéleven van de mensen uit je team. Anderzijds wil je wel graag gelukkige, gezonde en vitale collega’s. Wat mag en kan je wel bespreekbaar maken, waar kun je helpen, welke hulptroepen zijn er beschikbaar? De Moedige Dialoog helpt daarbij en geeft veel inzicht. We zoeken gezamenlijk naar antwoorden en worden daarbij geholpen door ervaringsdeskundigen. Zonder hun lef en moed zou de dialoog en de opbrengst daarvan minder resultaat hebben.

Moedige Dialoog Amsterdam wil het gesprek hierover openen en werkgevers elkaar laten inspireren over de mogelijkheden die er zijn. Moedige dialoog is een samenwerking tussen bedrijven, maatschappelijke organisaties, gemeenten, onderwijs, vrijwilligersorganisaties en kennispartners.