VEBAN & RSM Prinsjesborrel

19 september

Op donderdag 19 september organiseren wij samen met (en op locatie van) RSM een netwerkbijeenkomst in het teken van Prinsjesdag. 

Het programma bestaat uit een presentatie waarin onder andere de fiscale actualiteiten voor ondernemers naar aanleiding van Prinsjesdag aan bod komen. Na afloop is er een netwerkborrel met fantastisch uitzicht over het IJ en de NDSM-werf.

Programma
16.00 uur: inloop
16.15 uur: presentatie
17.00 uur: netwerkborrel
19.00 uur: einde

Locatie
Mt. Lincolnweg 40
1033 SN Amsterdam

Aanmelden
Leden en relaties van VEBAN kunnen zich aanmelding via de link in de persoonlijke e-mailuitnodiging. Bent u geen lid, maar wil u graag komen kennismaken tijdens dit evenement? Stuur dan een e-mail aan info@veban.nl.

Over RSM
RSM is toonaangevend op het gebied van accountancy, belastingadvies en bij advisering van financieel-economische en strategische vraagstukken. Zowel op nationaal als internationaal niveau is zij op een proactieve en directe wijze betrokken bij het succes van haar cliënten.

RSM heeft een schitterend kantoor in Amsterdam-Noord, op steeworp afstand van de NDSM-pont. Zij opent met deze bijeenkomst graag haar deuren voor leden van VEBAN. Mis onze Prinsjesborrel niet en meld je direct aan.