VEBAN Golf & Activiteitendag

17 mei

Zoals ieder jaar organiseert VEBAN een golftoernooi voor haar leden. Dit keer op vrijdag 17 mei, met een nieuwe twist! Naast het golf, organiseren wij ook een fietstocht door Noord, gecombineerd met een bezoek aan This is Holland. Zo waant u zich een dag toerist in het gebied waar u normaal gesproken vooral hard aan het werk bent. De fietstocht eindigt op de golfbaan, waar we samen met de golfers genieten van een borrel met barbecue.

U kunt zelf kiezen aan welke activiteit u graag wil deelnemen. Beide beloven een gezellige middag te worden, waar u op laagdrempelige wijze met andere ondernemers in contact komt, door samen iets leuks te doen!

Golftoernooi
Zoals ieder jaar vindt het golftoernooi plaats bij Golfbaan Waterland Amsterdam. Het betreft een 9-holes wedstrijd, toegankelijk voor golfers met een geregistreerde handicap. We ontvangen u graag vanaf 13.00 uur met koffie en wat lekkers, of om nog even in te slaan. Het toernooi start om 14.00 uur.

Dagje uit in Noord
De fietstocht organiseren wij samen met A-North. Onder leiding van een gids gaan we op ontdekkingstocht en komen we meer te weten over Noord: de geschiedenis, architectuur, het groen en de leuke hotspots. Ook brengen we een bezoek aan de 5D attractie This is Holland. De tocht start om 14.00 uur en voor wie van ver komt, zijn er huurfietsen beschikbaar.

Voor beide activiteiten geldt dat de dag wordt afgesloten met een borrel en barbecue op de golfbaan. Voor deelname wordt een eigen bijdrage gevraagd. Binnenkort ontvangt u van ons een uitnodiging met meer informatie, maar de datum vrijdag 17 mei kunt u alvast in de agenda noteren.

Wij verheugen ons op deze leuke middag!

De VEBAN Golf & Activiteitendag wordt georganiseerd in samenwerking met onze leden en partners Golfbaan Waterland Amsterdam & A-North.