Netwerkbijeenkomst bij ROC TOP

13 februari

Leden en relaties van VEBAN zijn van harte uitgenodigd voor onze netwerkbijeenkomst op woensdag 13 februari bij ROC TOP. De bijeenkomst is zoals gewoonlijk van 17.00 tot 19.00 uur.

ROC TOP geeft praktijkgericht onderwijs en zoekt daarom graag de samenwerking op met het bedrijfsleven. Ze zijn dan ook zeer verheugd om ons op de locatie in Noord te ontvangen. Het belooft een extra leuke bijeenkomst te worden, omdat de borrel mede georganiseerd wordt door studenten van TOP Events & Hospitality.

Info
Datum: woensdag 13 februari
Tijd: 17.00 tot 19.00 uur
Adres: NDSM-straat 1, 1033 SB Amsterdam

Aanmelden
Leden van VEBAN kunnen zich aanmelden via de persoonlijke link in de e-mailuitnodiging. Bent u geen lid, maar wil u graag tijdens deze bijeenkomst kennis maken met ons netwerk? Meld u dan aan via deze link.

Over ROC TOP
ROC TOP biedt uitdagend kleinschalig mbo-onderwijs dat studenten goed voorbereidt op het bedrijfsleven of een vervolgstudie. De organisatie heeft vier campussen in Amsterdam waar circa 4.000 studenten deelnemen aan ruim vijftig verschillende opleidingen. TOP zoekt graag de samenwerking met het bedrijfsleven. Of dit nu voor een eenmalige stageplek is of voor langdurige en duurzame samenwerkingen, waarbij onze studenten bijvoorbeeld ook op school meer over de praktijk leren via gastlessen.