VEBAN Voorjaarsborrel

21 maart

Op donderdag 21 maart luiden we graag samen met u de lente in, tijdens de VEBAN Voorjaarsborrel. Dit keer bij de Escape Factory: de grootste en gezelligste escape room locatie van Nederland, in de kleedkamers van de oude Stork fabriek aan het IJ.

De borrel is van 17.00 tot 19.00 uur, maar voor wie dat leuk vindt is er ook de mogelijkheid om samen met andere VEBAN-leden de escape room uitdaging aan te gaan. Het aantal plekken voor deelname aan het spel is beperkt, dus meld je snel aan via de e-mailuitnodiging!

Programma
15.30 uur: Inloop deelnemers Escape Room
16.00 uur: Start spel
17.00 uur: Start netwerkborrel
19.00 uur: Einde

Gasten
Bent u (nog) geen lid van VEBAN, maar wil u tijdens deze bijeenkomst graag voor het eerst komen kennismaken? U bent van harte welkom op de netwerkborrel vanaf 17.00 uur. Aanmelden kan via deze link.

Wij hopen jullie allemaal te zien op 21 maart!

Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door Escape Factory.

Over de locatie
Een locatie waar je met grote groepen terecht kunt om te escapen, dat is wat ondernemers Rogier Eg en Wouter Klaase met de Escape Factory voor ogen hadden. Het begon met zes kamers, maar inmiddels is in Noord de elfde kamer in aanbouw. In het centrum van Amsterdam, achter de Beurs van Berlage, hebben zij er sinds kort drie kamers bij. Van vier escape rooms is een dubbele uitvoering, zodat groepen tegen elkaar kunnen racen. Daarnaast zijn er op de locatie in Noord ook meerdere vergaderruimtes, een bar en een gezellige lounge. Dat maakt de Escape Factory een perfecte locatie voor zakelijke aangelegenheden.

Lees meer >>