Workshop “Doen is de beste manier van denken”

09 april

Deze tijd vraagt om creativiteit en daadkracht. Daarom nodigen wij je van harte uit voor de online workshop “Doen is de beste manier van denken”, van de Vrije Denkers.

Datum: vrijdag 9 april 2021
Tijd: 9.00 – 10.00 uur
Aanmelden: mail naar info@veban.nl

Over de workshop
Als íets ondernemers kenmerkt, is het dat ze niet alleen fantastische ideeën hebben, maar die vaak ook in de praktijk durven te brengen. Geen woorden, maar daden. In turbulente tijden wordt enorm veel van ondernemers gevraagd. Je bent voor een groot deel op jezelf teruggeworpen, je draagt verantwoordelijkheid voor jezelf en voor je medewerkers en je moet je steeds sneller aanpassen aan veranderingen.

Deze workshop inspireert om creatieve en daadkrachtige vaardigheid in te zetten voor optimale impact van je bedrijf. “Het gaat erom het gat tussen denken en doen te verkleinen. Dat is geen luxe, maar noodzaak,” zeggen Arthur en Patrick van de Vrije Denkers, “naast een lange termijn strategie moet je namelijk ook experimenteren, improviseren en leren fouten te maken. Bij plotselinge veranderingen moet je snel beslissen een eerste stap te zetten, nog voordat je de tweede stap bepaalt. Want zodra je aan de tweede stap toe bent, kan de wereld er alweer heel anders uitzien.” De vraag die je je in deze workshop stelt is niet: wat doen we morgen? Maar: wat doen we vandaag?

Onze waarde vergroten
Als bedrijvenvereniging willen we laten zien wat bedrijven betekenen voor Amsterdam-Noord. Én dat Noord ons aan het hart gaat. Bedrijven hebben mensen nodig en mensen hebben de bedrijven nodig. Werk is van onschatbare waarde; van economische waarde, van sociale waarde én van maatschappelijke waarde. Door Noord nog beter te maken, kunnen wij ervoor zorgen dat de gemeente onze bedrijven meer gaat zien. En als VEBAN, vanuit de kracht van ondernemerschap en bedrijven, de belangen van Amsterdam-Noord ook behartigen.

In deze workshop laten Patrick en Arthur ons zien hoe we met hele kleine acties veel kunnen bereiken. Zowel voor ons bedrijf als voor de omgeving waarin we ondernemen.

Aanmelden
Spreekt dit je aan?
Wacht dan niet tot morgen, maar meld je vandaag nog per e-mail aan info@veban.nl.