Noord

2 maart 2018

Afsluiting Kamperfoelieweg en Klaprozenweg

In maart zal er een deklaag asfalt worden aangebracht op de Kamperfoelieweg en Klaprozenweg. De Gemeente Amsterdam heeft hierover een brief verspreid onder bewoners en ondernemers. Tijdens de werkzaamheden zullen de Kamperfoelieweg en de Klaprozenweg gedeeltelijk worden afgesloten.

Fasering werkzaamheden

  • Fase A: Maandag 12 maart tot en met vrijdag 16 maart
    Werkzaamheden Kamperfoelieweg tussen de Johan van Hasseltweg ende Ribesstraat. Tijdens deze werkzaamheden is d oostelijke rijbaan van de Kamperfoelieweg afgesloten voor alle verkeer.
  • Fase B: Zaterdag 17 en zondag 18 maart
    Werkzaamheden Klaprozenweg. Tijdens deze werkzaamheden is de Noordelijke rijbaan van de Klaprozenweg afgesloten voor alle verkeer.

De planning van de werkzaamheden is onder voorbehoud van de weersomstandigheden. Bij te nat of te koud weer kan niet worden geasfalteerd.

Einde in zicht
De afgelopen 2,5 jaar heeft de herinrichting van de Klaprozenweg u overlast bezorgd en uw geduld flink op de proef gesteld. Aan die beproeving komt sneller dan oorspronkelijk verwacht een einde. De Gemeente Amsterdam wil u bedanken voor uw geduld en met u vieren dat de werkzaamheden bijna klaar zijn. U bent van harte uitgenodigd op zondagmiddag 22 april om samen het glas te heffen op het einde van de werkzaamheden. Bekijk hier de brief.

Meer informatie
Ga naar amsterdam.nl/klaprozenweg. Voor vragen, opmerkingen en klachten kunt u mailen naar klaprozenweg@amsterdam.nlof mij bellen via (06) 2257 4630. Via deze wegen kunnen we ook een afspraak maken.