Amsterdam Noord heeft nu z’n eigen reclamebureau: Redbone

16 oktober

Waarom kiezen vier doorgewinterde marketing- en reclameprofessionals ervoor om hun nieuwe reclamebureau in Amsterdam-Noord te starten en niet aan een gracht of aan de Zuidas?

‘De dynamiek van Noord spreekt ons erg aan, je voelt er een handen-uit-de- mouwen mentaliteit. Die past heel goed bij onze werkwijze waarbij we van stap één meteen met de beslissers van de opdrachtgever aan tafel te zitten’ zegt Henk Schulte, een van de oprichters van Redbone.

‘Wij zijn geen traditioneel reclamebureau. Wij koppelen onderzoek aan creatie. Creatieve concepten testen we in een onderzoekpanel van zo’n 115.000 Nederlanders waar wij direct toegang tot hebben. Zo kunnen we experimenteren met ideeën zonder dat er tijd en geld verloren gaan. We hebben alle vier voor heel grote merken in Nederland en daarbuiten gewerkt, maar we hebben ontdekt dat juist het meer lokaal werken voor wat kleinere bedrijven en start ups veel meer voldoening geeft. Zo hebben we net voor een start up uit Noord, die biologisch en duurzaam vlees uit Canada gaat importeren, een huisstijl en een aantal middelen ontwikkeld. Allemaal binnen twee weken tijd. Snel kunnen werken en toetsen is wel een van onze belangrijkste pluspunten. En natuurlijk dat onze deur aan de Asterweg, letterlijk en figuurlijk, vrijwel altijd openstaat voor een leuk verkennend gesprek!’.

Natuurlijk is Redbone onlangs ook lid geworden van VEBAN. Wij heten ze van harte welkom!

Contact
Henk Schulte
henk@redbone.nl
06-34835920

Of kijk op www.redbone.nl