Amsterdam-Noord krijgt eigen ‘Werkgever van het Jaar Award’

14 januari

Het jaar 2020 gaat goed van start voor drukkerij IMAGO uit Amsterdam-Noord. Op de Nieuwjaarsreceptie van VEBAN kregen zij de allereerste Noord at Work – Werkgever van het Jaar Award uitgereikt. De award is een initiatief van Bring at Work, om te laten zien wat werkgevers in Noord de markt te bieden hebben. Directeur Erik Leemhuis mocht de award in ontvangst nemen.

Bring at Work wil IMAGO in het zonnetje zetten naar aanleiding van een gebeurtenis met een uitzendkracht. Blij verrast nam Erik Leemhuis de prijs in ontvangst. Hij vertelde over een toevallig gesprek dat vlak voor de uitreiking had plaatsgevonden met een andere ondernemer. Die had opgemerkt dat een groot deel van het personeel bij IMAGO er al heel lang werkt. “We hebben een leuk team” aldus Erik. “Met Bring at Work hebben we al langere tijd een fijne samenwerking om het team uit te breiden waar nodig.”

Britt Kreeft, directeur/eigenaar van Bring at Work vindt de aanpak van Erik inspirerend. “Ondanks dat IMAGO in een hele drukke periode zat, met de verhuizing naar een nieuw pand, werd er nog steeds naar de mens omgekeken. De uitzendkrachten worden gezien als onderdeel van het team en zijn daarmee even ‘belangrijk’ als het vaste personeel” vertelt Britt. “Hoe meer de kandidaat onderdeel is van het team, hoe beter zijn of haar kwaliteiten tot uiting komen in het werk.” Voordelen voor zowel de werkgever als de werknemer dus, zeker in de hedendaagse krappe arbeidsmarkt.

“Door continu veranderende wetgeving, zoals nu de WAB, wordt het werkgevers niet altijd makkelijk gemaakt” aldus Britt. “Met de Noord at Work – Werkgever van het Jaar Award willen we de werkgevers in het zonnetje zetten die net dat stapje extra doen voor het personeel.” Nu de eerste award is uitgereikt, roept Bring at Work iedereen in Amsterdam-Noord op om volgend jaar zelf een werkgever te nomineren die bijzonder werkgeverschap heeft laten zien.

Britt Kreeft en Ingrid van der Oord (Bring at Work) reiken de award uit aan Erik Leemhuis (IMAGO).