Noord

15 maart 2018

Help ASV de Dijk om Noord verder op de kaart te zetten

Bij asv De Dijk wordt op 31 maart en 1 april voor het tweede achtereenvolgende jaar een groots voetbaltoernooi georganiseerd voor teams van 10 jaar en jonger. Aan dit toernooi doen fantastische clubs mee uit Amsterdam en omgeving maar ook van daarbuiten en zelfs uit het buitenland.

Nog bijzonderder is dat onze jonge helden van de club het gaan opnemen tegen leeftijdsgenootjes van Ajax, Feyenoord, PSV, Sparta, Volendam, Zeeburgia, AFC, IVV en BFC Bussum. Deze Nederlandse clubs nemen het weer op tegen jeugd teams uit wel 8 verschillende andere landen zoals: Everton FC, HJK Helsinki, Borussia Dortmund, Schalke 04, Bayer Leverkussen, Club Brugge, KV Mechelen, Lierse SK, Slavia Praag, US Torcy, Brondby IF en Brommapojkarna.

Om dit allemaal voor elkaar te krijgen doen we een beroep op tientallen gastgezinnen om bijna 160 voetballertjes te laten overnachten en doen er tientallen vrijwilligers mee om het een groot succes te maken voor de club en vooral de kinderen.

Maar….. we hebben ook uw hulp nodig!
Helaas komen niet alle clubs voor niets naar Amsterdam Noord. Asv de Dijk maakt hier kosten voor. Voor deze vooral onkosten vergoedingen zoeken we nu nog een dekking. Vaste sponsoren van de eerdere editie hebben helaas om allerlei redenen andere keuzes gemaakt voor de club en dit toernooi. Daarom doet de club in het algemeen en de toernooi commissie in het bijzonder een beroep op u als ondernemer in Amsterdam Noord, om ons te helpen deze kinderen de dag van hun leven te geven. De nood is helaas zo hoog dat een alternatief is dat het toernooi verloren zou kunnen gaan. Dat willen wij niet en hopelijk wilt u dat voorkomen en ons steunen!

We vragen niet veel!
Een financiele steun, hoe groot of klein dan ook is meer dan welkom en helpt ons de vaste kosten te dekken. Iedere bijdrage in natura is ook welkom maar dan graag in overleg.

We geven en bieden wel heel veel!
Uw logo op alle uitingen op en rond het evenement: programma boekje, posters, spandoeken, Facebook banners, etc. De mogelijkheid om uw bedrijf, service of product te laten zien. Standjes, flyeren en promo maken alles is mogelijk (uiteraard in overleg). Op een evenement waar zo’n 1.500-2.000 mensen (m/v van 0-99 jaar) op af komen. Als alle leden van VEBAN ons steunen met een klein bedrag, dan zijn we als organisatie erg blij en kan er een super mooi evenement plaatsvinden. En natuurlijk ontvangt u een officiele factuur op naam van uw bedrijf zodat het ook allemaal goed afgehandeld kan worden.

Wilt u steunen?
Stuur dan alstublieft de organisatie een mail met de bevestiging dat u support. Vermeld in die mail in ieder geval:

  • Uw bedrijfsnaam, contacpersoon en adres gegevens inclusief 06-nummer en email adres
  • Uw bijdrage
  • Bij voorkeur direct ook uw logo, dan kan deze in de communicatie opgenomen worden

De organisatie heeft waarschijnlijk al met verschillende VEBAN leden rechtstreeks contact gehad en excuseert zich als u de aanvraag dubbel tot u krijgt. Desalniettemin hoopt de toernooi organisatie dat u alsnog overweegt het evenement te steunen.

De dankbaarheid is groot van de organisatie en de club maar vooral van de Amsterdammertjes van 10 jaar die de dag van hun leven beleven in Amsterdam Noord bij asv de Dijk.

Namens de toernooi commissie

Rene Nowee
rene.nowee@gmail.com
Tel: 06-46277704
Of
Victor Mensingh
Tel: 06- 06-53862605