Samenwerking

3 augustus 2017

Verbeter je buurt, begin met je iPhone!

Beheergroepen gebruiken app “Verbeter je buurt”

De beheergroepen houden zich bezig met de gebiedsontwikkeling, maar zetten zich daarnaast in voor schone, hele en veilige bedrijventerreinen. Uit ervaringen weten zij dat het helpt om zaken die niet op orde zijn bij de gemeente te melden. Daarom via deze weg meer informatie over de mogelijkheden.

App
Met de Verbeterdebuurt app kan je snel problemen en ideeën melden aan je gemeente. Ook kan je zien wat er in je buurt speelt door de meldingen van je buren te bekijken. Door Maps weet de Verbeterdebuurt app precies waar je bent en kan je meteen een melding sturen naar je gemeente. Voeg een foto en een beschrijving toe stuur jouw probleem of idee door naar de gemeente die er mee aan de slag kan. Meldingen die je met je iPhone doet zijn ook meteen zichtbaar voor iedereen op de website www.verbeterdebuurt.nl. Ook kun je je melding delen op Facebook, Twitter en via e-mail zodat je vrienden op je melding kunnen stemmen en reageren.

Downloaden
Voor iPhone via deze link
Voor Android via deze link

Website
Vind je een app niet handig, of heb je niet heel regelmatig iets te melden? Dan kun je ook gebruik maken van het formulier op de website van de Gemeente Amsterdam. Direct te vinden via deze link.

Telefonisch
Tot slot kunt u natuurlijk ook gewoon bellen naar 14 020 om een melding over de openbare ruimte te maken.

Ziet u op straat iets waarvan u wilt dat het gemaakt of opgeruimd wordt? Denk bijvoorbeeld aan niet opgehaald afval, volle prullenbakken, volle of kapotte containers, fietsenwrakken, losse stoeptegels, verstopte riolering. Meld het dan vooral bij de gemeente. Zo houden we samen de bedrijventerreinen in Amsterdam-Noord veilig, heel en schoon.