Noord

17 april 2018

Dam-tot-Damloopcursus voor businesslopers

Doen medewerkers van uw bedrijf op 23 september mee aan de businessloop van de Dam-tot-Damloop? Bij Atletiekvereniging Atos uit Amsterdam-Noord kunnen ze zich onder deskundige leiding voorbereiden.

Op 15 mei start op de baan van Atos de jaarlijkse Dam-tot-Damloopcursus. In vijf maanden stomen de deskundige trainers de lopers klaar om de wedstrijd in goede vorm te lopen. Door samen te trainen bouwen ze aan hun conditie en aan het team. De deelnemers krijgen 20 weken een training, een trainingsschema en advies om ook thuis hun vorm te verbeteren. Als je samen traint en samen toeleeft naar de grote dag dan motiveert dat enorm. Door de cursus verbeter je je conditie en, net zo belangrijk, leer je hoe je de wedstrijd opbouwt. De eindstreep is dan ineens een stuk minder ver.

Loopervaring gewenst
De Dam-tot-Damloop is een lange afstandsloop. Daarom is de cursus bedoeld voor lopers die al 20 minuten non-stop kunnen lopen. Ben je een echte beginner, overleg dan eerst vooraf met de trainers.

Kies je cursusavond
Je kunt kiezen tussen de dinsdag- en de woensdagavond. De groepsgrootte per dag is minimaal 20 personen. Bij minder deelnemers worden beide groepen samengevoegd en wordt bepaald wat de cursusavond wordt.

Meer informatie is te vinden op www.av-atos.nl