De Kromhouthal & Clean Air Europe realiseren veilig en virus-vrij binnenklimaat voor evenementenlocaties

14 april

Sinds begin april 2021 beschikt De Kromhouthal als eerste evenementenlocatie in Europa over een geavanceerd luchtreinigingssysteem van Clean Air Europe. Dit revolutionaire systeem, dat geïntegreerd is in de luchtbehandelingsinstallatie van de locatie, combineert meerdere bewezen technieken die de lucht zowel actief als passief behandelen.

Op weg naar live bijeenkomsten vindt de Kromhouthal het belangrijk een nieuwe standaard te zetten in de voorzieningen die worden getroffen voor de gezondheid van haar gasten. Ze zijn blij aan te kondigen dat De Kromhouthal beschikt over een geavanceerd luchtreinigingssysteem van Clean Air Europe.

Met dit luchtreinigingssysteem geven zij de bezoekers en medewerkers van evenementen een veilig binnenklimaat zonder bacteriën, schimmels en virussen. Ook het Covid-19 virus valt hieronder, waardoor deze innovatie grote gevolgen kan hebben voor de opstart van binnenevents.

Een prettige en veilige omgeving voor gasten en medewerkers is altijd al belangrijk geweest voor de Kromhouthal. Ze zijn blij dat ze gasten en medewerkers nu ook schone lucht en een veilig binnenklimaat kunnen bieden.

“Wij zijn zeer opgetogen met deze innovatie, die verstrekkende gevolgen kan hebben. Nadat grote binnenevenementen al bijna een jaar niet meer mogelijk zijn, is dit een oplossing.” – Vincent de Ridder, algemeen directeur.

Op 19 april organiseert VEBAN haar online ledenvergadering via livestream vanuit De Kromhouthal. Zij hebben hiervoor de plug & play Kromhoutstudio’s ingericht. Natuurlijk hoopt de Kromhouthal u ook snel weer ‘in het echt’ te mogen ontvangen.

Bron afbeelding: de Kromhouthal © Twycer / www.twycer.nl