Even voorstellen… nieuw lid You surround You

11 juli

You surround You is een ontwerpbureau dat geleid wordt door interieurarchitect Niki Clerx. Zij transformeren bestaande bouw naar plaatsen waar je met plezier verblijft, prettig en gedreven werkt en waar je vol trots mensen kunt ontvangen.

Beleving is het sleutelwoord voor de fysieke ruimten van nu. Mensen hoeven niet meer de straat op om te (net)werken, te winkelen, boodschappen te doen. Het is aan ons ondernemers het naar buiten treden tot een beleving te verheffen. Niet alleen de digitale ruimte, maar vooral onze fysieke ruimte is een spiegel van wat ons drijft en wat we de wereld te vertellen hebben. Ruimtelijke interventies laten op een dieper niveau hun sporen na. Zintuigen worden aangesproken. Het onderbuikgevoel wordt door onze omgeving bepaald, indrukken worden in de eerste seconden gevormd.

Interieurarchitectuur biedt alle mogelijke kansen om de boodschap van jouw onderneming voelbaar te maken. You surround You is in staat om deze vertaalslag naar ruimte te maken. Dit zorgt voor inspirerende, gezonde interieurs waarin het verhaal van jouw onderneming tastbaar wordt.

Een verbouwing, een vraag, wil je over iets sparren, samenwerken, je netwerk uitbreiden of gewoon zin in koffie? We vinden het heel erg leuk om in contact te komen!

Kijk ook op www.yousurroundyou.nl.