Gerrit Jan Hamers van WinWinWerkt stelt zich voor

12 februari

Ruim een jaar geleden ben ik lid geworden van VEBAN. Met verschillende leden heb ik inmiddels kennisgemaakt. Ik kijk ernaar uit om meer leden persoonlijk te ontmoeten. Met deze introductie stel ik mijzelf aan jullie voor.

In mijn loopbaan heb ik altijd de uitdaging opgezocht. Ik ben leergierig en ondernemend. Dit maakt dat ik terugkijk op een diverse loopbaan van bestuursfuncties in de zorg, bij de overheid en in een gerechtelijke organisatie. Mijn behoefte aan nieuwe dingen leren, en uitdagingen aangaan, stopte niet toen ik met pensioen ging.

68 jaar was ik toen ik besloot mij als zelfstandig ondernemer aan te sluiten bij WinWinWerkt en werkgevers te gaan voorzien van gepensioneerde uitzendkrachten. Dit is inmiddels 2 jaar geleden. Het geeft veel voldoening om vanuit de vraag van de werkgever succesvolle arbeidsrelaties tot stand te brengen.

WinWinWerkt biedt recruitmentondersteuning op maat aan MKB-werkgevers. Uitzendbureau 65+ Gepensioneerden is een van de specialisaties.

Gepensioneerde uitzendkrachten zijn ideaal voor de flexibele schil. Gedurende een periode van 5,5 jaar kan je ze als oproepkracht inzetten. Het zijn betrokken en loyale medewerkers met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Ze hebben veel kennis en (levens) ervaring. Carrière en ego speelt geen rol en dat maakt dat ze heel flexibel en behulpzaam zijn naar collega’s. Veel belangrijker vinden ze dat ze op een plezierige manier werken, en daarmee van nut zijn voor de werkgever.

Ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening of vind je het gewoon leuk om kennis te maken? Ik kom graag bij je langs of we ontmoeten elkaar bij een VEBAN bijeenkomst.

Contact
Telefoon: 06 234 27 570
E-mail: gerrit.jan.hamers@winwinwerkt.nl
Website: www.WinWinWerkt.nl
Linkedin: Gerrit Jan Hamers