Het Noorderpark, een bijzonder park!

14 mei

Het Noorderpark is het groene hart van Amsterdam-Noord en slaat letterlijk een brug tussen de verschillende wijken en mensen. In het park kun je genieten van de natuur, rust en ruimte. Daarnaast kun je er zelf organiseren, leren én ontmoeten.

Stichting Noorderpark nodigt iedereen uit om bij te dragen aan een levendig, groen en verbindend Noorderpark. Het motto is dan ook: Samen maken we het park.

Stichting Noorderpark zet zich in om het Noorderpark te ontwikkelen tot inclusief stadspark, zonder het volkse karakter van het Noorderpark aan te tasten. Door de krachten te bundelen stimuleren we ontmoeting, kruisbestuiving en creëren daarmee daadwerkelijk een inclusief stadspark voor Noord. Zij zijn pas tevreden als elke Noorderling trots is op zijn of haar stadspark!

Speciaal voor VEBAN-leden ontwikkelen ze een manier om het bedrijfsleven te betrekken bij het werk in het Noorderpark. Zo zijn er samen met allerlei partners arrangementen ontwikkeld op het gebeid van sport, groen en creativiteit waarbij u met uw klanten of personeel een geheel verzorgde dag, avond of middag in het park kunt beleven.

Naast tal van activiteiten kunt u ook genieten van een goede lunch of diner bij een van de mooie paviljoens, of een presentatie geven voor uw klanten in een groene omgeving. Stichting Noorderpark nodigt u van harte uit om eens een kijkje te nemen op de website.

Speciaal voor VEBAN leden geldt een korting van 10% op alle sport, groen en creatieve arrangementen!

Voor meer informatie kunt u mailen naar: verhuur@noorderpark.nl.