Introductie nieuw lid: Rodi Media

31 augustus

Misschien was het u al opgevallen dat er de laatste tijd vaker VEBAN-nieuws in het Noord-Amsterdams Nieuwsblad en het Kompas heeft gestaan. Dat komt omdat Rodi Media, de uitgever van deze lokale huis-aan-huis kranten, onlangs lid is geworden.

Het Noord-Amsterdams Nieuwsblad en het Kompas worden verspreid in Amsterdam-Noord, Landsmeer en Oostzaan en biedt de lezers nieuws, informatie en entertainment uit de directe omgeving. Natuurlijk is het ook heel interessant om te weten van wat er speelt bij de ondernemers. Daarom heeft de redactie goed contact met het verenigingsbureau van VEBAN.

Naast het Noord-Amsterdams Nieuwsblad en het Kompas doet Rodi Media nog veel meer. Ze zijn er trots op officieel lid te zijn van VEBAN en stellen zich via deze weg graag aan u voor!

 


Team v.l.n.r: Matthijs Malipaard (Commercieel manager), Beau Jane van Feggelen (Media adviseur), Wendy Ruittemanz (Redacteur), Leo Griffioen (Media adviseur) en Bianca Broeksma (Media Adviseur, niet op de foto). Foto door Vincent de Vries.


Ons verhaal in het kort – Even voorstellen

Wij zijn van ‘krantenspecialist’ uitgegroeid tot een ambitieus mediabedrijf, dat voorziet in de behoefte om te communiceren. Of dat nu lokaal, regionaal, doelgroepgericht of huis-aan-huis is. Waarom we dat doen? Om mensen en bedrijven met elkaar te verbinden. Om samen succes te bereiken. Om uw bedrijf succesvoller te maken. Dat is waar wij voor staan. Al bijna 40 jaar.

Wat kan Rodi Media voor u doen?
Er zijn vele mogelijkheden binnen Rodi om uw doelgroep te bereiken. Of dat nu consumenten, ondernemers of specifieke doelgroepen zoals zakenvrouwen of golfers zijn. Kiest u voor een advertentie in het Noord-Amsterdams Nieuwsblad of Kompas? Een advertentie in een B2B magazine? Een eigen flyer of is een eigen krant uitgeven beter? Misschien is een combinatie van deze middelen wel perfect om uw bedrijf, actie of product onder de aandacht te brengen. Kortom: uw boodschap effectief onder de aandacht brengen. Ook samenwerkingen en partnerschappen spelen een grote rol in onze manier van lokaal communiceren. Samen vinden we de juiste oplossing voor uw communicatievraag. Dat maakt ons de mediapartner uit Noord-Holland.

Milieubewust
Wij staan garant voor een milieuvriendelijk productieproces. Er zijn bewuste keuzes gemaakt met een ISO 14001 certificering en het keurmerk Waterless Printing als resultaat.

Contact
Beau Jane van Feggelen is Media Adviseur bij Rodi Media en voor VEBAN het contactpersoon. U zult haar ongetwijfeld binnenkort ontmoeten op een van de events, maar u kunt ook zelf contact opnemen.

 


T: 0299-393333
M: 06-40702192
E: BeauJanevanFeggelen@rodi.nl
Meer info: www.rodimedia.nl