Kring van creatieve VEBAN-leden komt in februari opnieuw bij elkaar

15 januari

Amsterdam-Noord is de laatste decennia een broeiplaats van ondernemers geworden. Een groot gedeelte zit in de creatieve hoek. Daar zitten ook veel zelfstandigen tussen. Display-ontwerpers, copywriters, fotografen, websitebouwers, collega-ontwerpers, schrijvers, videomakers, reclamemakers, art-directors, strategen, communicatie-specialisten, UX-designers, beletteringsbedrijven enzovoort.

Als grafisch ontwerper en eenpitter is Philipp van Ekeren altijd nieuwsgierig naar andere creatieven. Daarom heeft hij zes maanden geleden een ‘creatieve kring’ opgezet met als digitaal trefpunt een speciale facebook-pagina (besloten groep). Gewoon om elkaar te leren kennen, bij te praten over het wel en wee en misschien om elkaar te kunnen helpen of adviseren. Heel informeel, geen verkooppraatjes en gewoon gezellig met elkaar een drankje en een hapje nuttigen. Na een kick-off op het VEBAN kantoor, werd de kring eind vorig jaar voor het eerst uitgenodigd bij Petra en Oene van Textieldrukkerij Amsterdam. Heel interessant om te zien dat deze twee trotse ondernemers met hart en ziel een solide zaak hebben opgebouwd door het hoogwaardig bedrukken van kleding.

Vervolgens heeft Philipp op 8 februari zelf alle VEBAN-creatieven uitgenodigd om na werktijd (tussen 17:00 en 19:00 uur) langs te komen op de Schellingwouderdijk 145 voor een drankje en een hapje. Als daar behoefte aan is vertelt hij wat over zijn prachtige vak en ervaringen in de grafische- & communicatiewereld. Maar ook anderen mogen natuurlijk iets vertellen. Mooi begin van een nieuw jaar, toch?

Ben je ook een creatief ondernemer en wil je graag aansluiten op 8 februari? Meld je dan per e-mail aan bij Philipp via van.ekeren@tjasker.nl.

Of word lid van de