Ledenactie ‘Opruimen’ STARTBYTE/XSBITS

04 oktober

VEBAN-lid STARTBYTE/XSBITS is dagelijks bezig met de digitale veiligheid van computers, laptops en netwerken van ZZP’ers en Mkb’ers in Amsterdam-Noord.

Met een jarenlange ervaring kunnen we ons gerust een expert op dit gebied noemen. Wij combineren het beheren van de werkplek met het beheren van de Cloud omgevingen van onze klanten, bijvoorbeeld Office 365, Dropbox en Exact online.

Speciaal voor het laatste kwartaal van dit jaar presenteren wij een leuke leden-voor-leden actie om fris en opgeruimd aan 2019 te beginnen.

De actie
U herkent het vast wel: veel kleine automatiseringsklusjes blijven liggen (bewust of onbewust), omdat er geen tijd voor is of omdat er andere prioriteiten zijn. Naarmate de tijd vordert en niemand deze kleine problemen oplost, kunnen dit echte irritaties worden. Om deze escalatie te voorkomen bieden wij bedrijven aan om met deze punten aan de slag te gaan. Dit doen we heel overzichtelijk per dagdeel. Het is belangrijk eerst de punten te verzamelen. We kunnen ook de tijd gebruiken om een scan te maken van u huidige situatie en aanbevelingen te geven hoe u het kan verbeteren.

Voorbeelden van die hinderlijke ergernissen zijn:

  • Draadloze verbinding valt steeds weg
  • Het Internet is heel traag
  • Printer werkt soms wel en soms niet
  • Computer of laptop is langzaam
  • Welke updates moet je nu doen en welke niet
  • Het steeds resetten van een vergeten wachtwoord, waar bewaar je jouw wachtwoorden veilig
  • Ineens is je harde schijf vol, en wat nu
  • Overzicht in je automatiseringskosten, wat is nodig en wat niet

Per dagdeel van vier uur (ochtend of middag) zijn de kosten hiervoor €200,-. Alle VEBAN leden krijgen nu 50% korting op een halve dag ondersteuning, waarbij we zoveel mogelijk kleine automatiseringsproblemen wegwerken. De actie loopt tot en met 31 oktober 2018.

Om gebruik te kunnen maken van deze actie geldt slechts een voorwaarde. Uw bedrijf moet lid zijn van VEBAN.

Stuur een e-mail naar Daniel van Koert via info@startbyte.nl o.v.v. ‘Ledenactie VEBAN’ met daarin uw naam, bedrijfsnaam en telefoonnummer. De actie is ook toegankelijk voor bestaande klanten.