Martin Deurwaarder: winnaar VEBAN-golftoernooi 2022

12 juli

Op donderdag 30 juni vond het VEBAN Zomer Event 2022 plaats. De dreiging van regen en onweer was groot, maar het werd uiteindelijk een zonnige, relaxte dag voor alle deelnemers.  

De winnaar van het golftoernooi, Martin Deurwaarder/De Waard Bouw, speelde samen met Robert Le Belle/Le Belle Vastgoed en Danny van Dinteren/Markiezenfabriek Excelsior in de eerste flight. Hij won de eerste prijs met 19 punten: een waardebon t.w.v. € 50 voor een lunch bij Fred’s Kitchen, de wisselbokaal en natuurlijk eeuwige roem.

De tweede prijs, met 15 punten, was voor Frank Braspenning van HET FORT, onroerend goed B.V.  Ook hij ontving uit de handen van onze voorzitter Rob Post een waardebon t.w.v. € 50 voor een lunch bij Fred’s Kitchen.

Het was een geslaagd VEBAN Zomer Event met het golftoernooi bij Golf Waterland, de fietstocht Noord o.l.v. VEBAN-lid Adri Doorneveld en de zomerborrel. De actieve middag werd afgesloten met een gezamenlijke borrel aan de bar van de IJkantine. We kijken ernaar uit om na de zomer weer actief bij elkaar te komen. We hopen dat de omstandigheden hiervoor gunstig blijven. Fijne vakantie allemaal!