MeetUp Bunk Hotel – Zakelijk speeddaten enthousiast ontvangen

12 februari

BUNK Hotel Amsterdam | Weer zo’n bijzondere plek voor de MeetUp van VEBAN, georganiseerd door twee actieve leden: Karin Weinberg en Willem Coorn.

Na de koffieontvangst met lekkernijen werden wij op donderdag 9 februari hartelijk ontvangen door Petra Donkers, General Manager van nieuw VEBAN-lid Bunk Hotel. Met zo’n 20 leden en aspirant-leden zaten wij aan tafel in afwachting van de speeddate, zakelijk welteverstaan 😉. Petra vertelde over de prachtige kerk, die is omgebouwd tot een eigentijds, gezellig hotel met voor ieder wat wils. Aansluitend gaf bestuurslid Adri Doorneveld een korte toelichting over het ontstaan van VEBAN en de plannen voor dit jaar.

De leden stelden zich enthousiast voor aan elkaar en vertelden over hun meest recente succes. Leuk om op deze laagdrempelig manier in 2 minuten met iedereen kennis te maken. Iets wat op een gewone netwerkborrel niet lukt. Na de speeddate was er nog voldoende tijd om te verdiepen en verbinden. Dit onder het genot van heerlijke drankjes & hapjes aangeboden door BUNK Hotels. Hartelijk dank voor de gastvrije ontvangst Petra!

Wil je ook een keer een bijeenkomst van VEBAN bijwonen, meld je dan aan via onze website. Daar vind je alle nieuws en events van VEBAN. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Tot ziens bij de volgende MeetUp op weer een bijzondere locatie in Noord!