Nacht van de Doden – NDSM

15 mei

VEBAN-lid Convoi Exceptionnel organiseert de Nacht van de Doden-NDSM, tijdens de Museumnacht op 2 november 2019.

Hetty van Bommel nodigt u alvast van harte uit, om een kaarsje te komen branden ter nagedachtenis aan uw dierbare overledenen. Daarnaast roept zij VEBAN-leden op hun expertise in te zetten om samen deze 5e editie te realiseren.

De organisatie
Stichting Convoi Exceptionnel maakt theatrale voorstellingen met het publiek in de hoofdrol, op beladen momenten. Ze zijn gevestigd in de grootste broedplaats voor kunstenaars op de NDSMwerf, alwaar we ook een officieel Trouweiland hebben gebouwd.

De Nacht van de Doden beleven we samen in ons Amsterdam-Noord, én maken we samen; kunstenaars en bedrijfsleven slaan de handen ineen.

Doet u ook mee?
Diverse VEBAN-leden gingen u reeds voor in de afgelopen jaren. Concreet is de organisatie nu op zoek naar samenwerkingen middels diensten/materieel op het gebied van:

  • Event-ondersteuning (als beveiliging, techniek licht&geluid, tent, podium etc.)
  • PR (als drukwerk, documentatie in fotografie / film)
  • Rouwkost & Troostdrank (horeca)

Wil je als VEBAN-lid wat bijdragen aan dit bijzondere evenement? Neem dan contact op met Hetty van Bommel voor alle informatie omtrent deze nacht, mogelijke aansluiting met uw bedrijf of speciale arrangementen voor medewerkers of relaties.

Mail naar: info@nachtvandedoden.nl
Of Bel: 06-29082851