Nieuw lid Casco Amsterdam

22 mei

Onze voorjaarsvergadering op 19 april vond plaats bij Casco. Via deze weg wil Joris Bunder van Casco u bedanken voor uw komst en vertelt hij wat meer over de locatie.

Via deze weg willen wij u en de organisatie bedankten voor jullie komst in Casco Amsterdam bij de ledenvergadering en borrel van afgelopen 19 april. Voor ons als nieuwe leden was het een erg geslaagde middag waarbij we met veel collega-ondernemers uit Noord hebben kunnen kennismaken. Via deze weg willen wij graag nog van de gelegenheid gebruik maken om iets meer te vertellen over wie wij zijn en wat wij doen.

Casco Amsterdam is een nieuwe cultuur- en evenementenlocatie aan de Asterweg. Onze grote zaal – u heeft hem gezien – heeft uitstekende basisfaciliteiten. Hierbij kunt u denken aan elektra, akoestiek en dakbelasting. Door hem verder leeg (casco) te laten laat hij zich transformeren tot elke gewenste vorm, voor elke gewenste inhoud.

Onze organisatie is klein, maar ons netwerk des te groter. We werken samen met verschillende partijen uit de eventbusiness om per project een passend team te smeden. Van intieme diners tot mega-bedrijfsfeesten, van productlanceringen tot conferenties: voor iedere gewenste gelegenheid creëren we geschikte pakketten. Daarnaast bieden we verschillende catering arrangementen in ons café of in de vergaderzaal op de eerste verdieping.

Hopelijk zien we u dus gauw een keer terug in Casco. Aarzel niet om eens langs te komen voor een kop koffie en een praatje. We zijn op werkdagen geopend van 10 tot 18 uur (ook voor de lunch).

Contact
Joris Bunder
joris@cascoamsterdam.nl
06 52 19 23 42
cascoamsterdam.nl