Nieuw lid Noordje Vastgoed bemiddelt vastgoed in Amsterdam-Noord

15 maart

Zoek je huurders, of onderhuurders? Of ben je op zoek naar werkruimte? Misschien wil jij je pand wel verkopen? Noordje Vastgoed bemiddelt in vastgoed met als werkgebied Amsterdam Noord. Ook voor het (commercieel) beheer van een bedrijfsverzamelpand, conceptontwikkeling en styling gaat Noordje graag voor je aan de slag!

Mijn naam is Riëtte van de Lagemaat. Na 4 jaar de uitdagende opdracht als commercieel beheerder van bedrijfsverzamelpand Pand Noord uitgevoerd te hebben (waar ik met veel plezier heb gewerkt!), heb ik ruimte gekregen voor het (verder) ontwikkelen van mijn vastgoed bemiddelende activiteiten in Noord. Met Noordje Vastgoed kan ik verder bouwen en ondernemen, waarbij ik mijn focus richt op het midden- en kleinbedrijf.

Ik heb veel bedrijven leren kennen die de oversteek naar Noord hebben gemaakt of willen maken. Ik heb ervaren hoe Noord als werk en woongebied een almaar grotere aantrekkingskracht heeft gekregen. Ook op mij, ik kan wel zeggen dat ik inmiddels verliefd op Noord ben. Verbinden is mijn natuurlijke kracht, ik word blij van vraag en aanbod bij elkaar brengen. Écht meedenken om zo de best passende locatie en/of match te realiseren.

Graag nodig ik je uit om mijn website te bezoeken, mijn facebook pagina ‘noordjevastgoed’ te liken én uiteraard voor een kop koffie. Heb je een vraag of misschien zelfs een opdracht? Ik ben bereikbaar op 06-2478038 of riette@noordjevastgoed.nl.

Leuk je te ontmoeten! Wellicht al op de VEBAN borrel, 21 maart a.s. op de altijd gezellige MS de Jordaan.

Contact