Nieuw VEBAN-lid stelt zich voor: Kapteyn Development

27 februari

Nieuw VEBAN-lid KAPTEYN DEVELOPMENT, ondernemers achter de herontwikkeling van de Sint Augustinuskerk, stellen zich graag aan jullie voor:

Wij, Marijn ten Wolde (32) en Wisam Kailani (34), kennen elkaar al vanaf de studie en na een lange internationale ervaring bij diverse grote multinationals, zijn we een eigen onderneming begonnen.

Na geweldige projecten voor een werkgever te hebben uitgevoerd, was het tijd om voor onszelf te beginnen. Wisam was onder andere betrokken bij de renovatie: Rijksmuseum en Kasteel Haarzuilens. Marijn was 7 jaar in China betrokken bij de bouw van nieuwe fabrieken en twee corporate rollen op de Zuidas. Eerst zijn wij parttime begonnen met eigen vastgoed goed projecten en vervolgens hebben we kort daarna volledig de overstap gemaakt naar het ondernemerschap.

De voornaamste bezigheid en hoofdproject van onze onderneming is momenteel de herbestemming van de Sint Augustinuskerk, gelegen aan de Nieuwendammerdijk in Amsterdam Noord. Het doel is om de Sint Augustinuskerk nieuw leven inblazen door een nieuwe, toekomst bestendige, duurzame, in de buurt passende combinatie van functies met zo veel mogelijk behoud van de rijksmonumentale waarden.

Daarnaast is Kapteyn Development een particuliere vastgoedbeleggingsmaatschappij en ontwikkelaar die zich richt op het verwerven en ontwikkelen van vastgoedposities elders in Amsterdam.

Nieuwsgierig geworden naar de onderneming en de herbestemming? Bezoek ons dan gerust wanneer de deuren van de kerk open zijn of maak een afspraak. Graag tot dan!

Hartelijke groet, Marijn & Wissam.

Kapteyn Development
Nieuwdammerdijk 227, Amsterdam-Noord
info@kapteyn-development.com
M.06-83183509