Nieuw VEBAN-lid stelt zich voor: STUDIO-RELOU

29 maart

Jaap Relou, aangenaam.

Groot, vrolijk en met een uitstraling van: we gaan het rocken! Genoeg veren. Samen met creatieve vrienden bouw ik aan nieuwe sterke merken of helpen we jou merk opnieuw terug in de markt te zetten. Dit doen we voor digitale ondernemers, startups en organisaties.

Samenwerking VEBAN & Samen Noord

VEBAN zette met Samen Noord een maatschappelijke actie op om jaarlijks 400 vrijwilligers te bedanken en om dit jaar de bakkers in Amsterdam-Noord een hart onder de riem te steken, te weten Broodnodig. De vraag aan mij – als nieuw VEBAN-lid – was om een poster en een voucher te ontwerpen. Dat heb ik niet gedaan, maar wat heb ik dan wel gedaan?

Ik positioneerde Broodnodig als een echte supporter van die vrijwilligers (Archetype: de Everyman). Toegankelijk, vriendelijk, menselijk en bovenal inclusief, want: Jij bent Broodnodig! De beelden, de kleuren, de lettertypes alles ondersteund deze waardes. Door het idee te behandelen als een echt merk, en niet als losse deliverables ontstaat er een sterk merk. Eerst bouwen aan het concept zodat het ontwerp een logisch gevolg daarop is. Een idee dat op haar eigen poten kan staan. Klaar voor de toekomst. Wat gebeurde er? Bakkers stonden in de rij om deel te nemen, vrijwilligers voelde zich aangesproken. Beiden werden zo enthousiast dat letterlijk alle vouchers de deur uit vlogen!

Sterk merk

Met Studio-Relou gidsen wij bedrijven met een missie verder met die volgende stap. Hoe? Door voor hen een sterk merk te bouwen. Een Sterk merk is overzichtelijk en boven alles makkelijk toepasbaar. Zo ontstaat er grip op je merk en komt er ruimte voor groei. Onze missie? Jullie merk weer aan laten sluiten op groeiambities van de onderneming.

Welke deur wil jij openen, maar zit je merk vast?  Let’s ~Unlock Your Brand~ 🔑🚪 Laat het mij weten in een mail, bel, of plan een gratis video-call in. Tot dan! (https://calendly.com/letsunlockyourbrand)

Studio-Relou werkt op het snijvlak van branding, digitaal ontwerp en content creatie.

 

Jaap Relou / Merkenmaker
06-14909997
jaap@studio-relou.nl