Nominatieronde MBO Stage Awards zijn gestart

23 oktober

Wie o wie wordt de beste MBO –stagiair, -stagedocent en -stagebedrijf van 2018?

De jaarlijkse MBO Stage Awards komen er weer aan! Dit jaar in een nieuw jasje gestoken met splinternieuw logo en huisstijl. Vind je dat jouw MBO -stagiair, -stagebedrijf of -stagedocent zo’n award verdient? Nomineer dan jouw topper vóór 1 januari 2019 en wie weet trekt jouw nominatieverhaal de jury over de streep bij het kiezen van de winnaar!

De MBO Stage Awards is een jaarlijks event dat in het leven is geroepen om MBO – stagiairs, -stagedocenten en -stagebedrijven te inspireren, motiveren en om hen in het zonnetje te zetten. Ook bij de vierde editie beoordeeld een vakkundige jury waar de winnaars van de beste MBO -stagiair, -stagedocent en -stagebedrijf van 2o18 aan moet voldoen. Goede stagedocenten en stagebedrijven bieden niet alleen voldoende hulp en ondersteuning aan de stagiairs, maar zijn ook betrokken met de stage/opleiding van de stagiairs. Goede stagiairs zijn o.a. proactief, leergierig en enthousiast. Naast de juryprijs is er dit jaar ook een publiekspijs, waarbij het publiek tijdens de uitreiking de kans krijgt om hun favoriet binnen elke categorie te nomineren.

De jury bestaat dit jaar uit;

  • Esther Lagendijk – stadsdeelbestuurder stadsdeel Noord
  • Bastiaan Smits – directeur – MBO College Noord ROC van Amsterdam
  • Christien van Dinten – directeur ROC TOP NDSM
  • Ingrid van der Oord – bestuurslid VEBAN
  • Karina Fattah – winnaar beste MBO stagiair van 2017

Nomineren
Nomineren kan tot dinsdag 1 januari 2019, 12.00 uur via amsterdam.nl/mbostageawards.

Uitreiking
De uitreiking is op donderdag 31 januari 2019, van 16.00 tot 19.00 uur in Amsterdam Noord. De locatie wordt binnenkort bekend gemaakt via onze kanalen. Na de uitreiking is er de gelegenheid om tijdens een borrel te netwerken. Aanmelden om de uitreiking bij te wonen kan via amsterdam.nl/mbostageawards.
De organisatie van de MBO Stage Awards is in handen van stadsdeel Noord in samenwerking met de Noordse ondernemersvereniging VEBAN, ROC TOP, ROC van Amsterdam en de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). De MBO Stage Awards worden gesteund door het JIP en Stagebureau.
Let op: er moet ook een link zijn met Amsterdam Noord (stagebedrijf, stagiair en/of stagedocent moet er gevestigd zijn, wonen, werken of studeren).

Meer informatie