Nomineer nu voor de MBO Stage Awards Amsterdam-Noord 2017

07 november

De jaarlijkse MBO Stage Awards Noord komen er weer aan! Vind je dat jouw stagiaire, stagebedrijf of stagedocent zo’n award verdient? Nomineer dan vóór 11 januari 2018 en wie weet trekt jouw nominatieverhaal de jury over de streep bij het kiezen van de winnaar!

Een jury bestaande uit vertegenwoordigers van de bestuurscommissie Noord, ROC MBO College Noord, ROC TOP, ondernemersvereniging Amsterdam-Noord VEBAN en de winnaar MBO Award beste stagiaire 2016 kiezen uit alle nominaties de beste MBO stagiaire, de beste MBO stagedocent en het beste MBO stagebedrijf van 2o17. De winnaars worden bekend gemaakt tijdens het Uitreikingsgala op 30 januari 2018.

Nomineren voor 11 januari 2018
Je kunt nomineren van 1 november 2017 tot 11 januari 2018 12.00 uur. Het nominatieformulier vind je op www.facebook.com/mbostageawards.

Uitreikingsgala
Het uitreikingsgala is op dinsdag 30 januari, van 16.00 tot 18.00 uur in Theater De Rietwijker. Na de uitreiking heb je volop de gelegenheid om te netwerken en te praten over toekomstige stages. Als je zeker wilt zijn van een plekje, meld je dan alvast aan met een e-mail naar b.erat@amsterdam.nl, onder vermelding van ‘Aanmelding MBO Stage Awards 2017’. Let op: de dresscode is gala!

De ‘MBO Stage Awards’ is een jaarlijks terugkerend event dat in het leven is geroepen om MBO-stagiaires, -stagedocenten en -stagebedrijven te inspireren en motiveren en om hen in het zonnetje te zetten. De MBO Stage Awards worden mogelijk gemaakt door Stadsdeel Noord, de Noordse ondernemersvereniging VEBAN, de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB), ROCTOP en ROC van Amsterdam.

Meer informatie
Facebook.com/mbostageawards