Officiële opening en 75 jarig bestaan Joop Harmans XL Fietsen & Scooters

26 april

Joop Harmans XL Fietsen & Scooters opende eerder de deuren aan de Netwerkweg, maar destijds was er geen gelegenheid om stil te staan bij hun 75-jarig bestaan.

Vandaag vierden ze deze mijlpaal tijdens de feestelijke opening van hun nieuwe locatie op de Netwerkweg 11 in Amsterdam-Noord. Bij de openingsceremonie waren Sofyan Mbarki (Wethouder EZ van Amsterdam) en Stadsdeelbestuurder Yassmine el Ksaihi aanwezig, samen met Elly Blom-Harmans, de moeder van Eric Blom en Richard Blom, die gezamenlijk de openingshandeling verrichtten en warme woorden spraken.

Tijdens het evenement reikten de wethouder en de stadsdeelbestuurder ook een Knoop van Volten uit aan het bedrijf, vanwege het lange bestaan en de betrokkenheid in Noord. De nieuwe locatie werd op eigen initiatief gevonden, met slechts een ondersteunende rol van de gemeente, wat de flexibiliteit van het bedrijf onderstreept.

De ceremonie trok veel belangstelling en ze waren verheugd deze belangrijke momenten te kunnen delen met hun klanten en de gemeenschap.