Leden

9 januari 2018

Teamuitjes & meer in STROOP.

Ontdek wat er allemaal te doen is bij STROOP

Op zoek naar gezellige teamuitjes? Of juist wat meer tijd met de familie doorbrengen op een bijzondere locatie? Kom dan naar dé verborgen parel van Amsterdam Noord; (VEBAN-lid) STROOP.

  • Woensdag 17 januari: Kampvuursessie met het thema Geven & Ontvangen
  • Vrijdag 19 januari: Bingo Extravaganza
  • Vrijdag 26 januari: Pubquiz

En na al het harde werken even ontspannen met je dierbaren?

  • Woensdag 14 februari: Valentijnsdiner
    Kinderen zijn ook welkom. De medewerkers van STROOP zullen ze vermaken zodat jullie aandacht voor elkaar kunnen hebben op deze dag van de liefde.

Duurzaam & lokaal
STROOP is onderdeel van stadslandbouwproject NoordOogst. NoordOogst verbindt ondernemers, vrijwilligers en anderen met elkaar op het gebied van duurzame voedselproductie. Het is een plek waar wonen, werken, ondernemen, leren, spelen en eten samenkomen. Je maaltijd bij STROOP komt van dichtbij, we gebruiken zoveel mogelijk ingrediënten van eigen terrein. Het vlees komt van de Buitengewone Varkens die naast STROOP scharrelen. Groenten groeien in de moestuin voor de deur en we kijken altijd wat het seizoen biedt. Andere lekkere dingen, zoals onze speciale biertjes, komen ook uit de nabije omgeving en zijn vaak duurzaam geproduceerd.

STROOP | Pannenkoeken & Meer
Bij STROOP worden regelmatig leuke activiteiten en evenementen georganiseerd. Voor een overzicht van de komende activiteiten, ga naar: www.restaurantstroop.nl Houd ook onze Facebookpagina in de gaten en schrijf je in voor de STROOP-nieuwsbrief.

Contact
A: Meteorenweg 272 ∙ 1035 RN Amsterdam
T: 06 19 15 49 37 ∙
W: www.restaurantstroop.nl