Open je deuren tijdens de OPEN BEDRIJVENDAG AMSTERDAM NOORD 19 april

20 februari

Wil je jouw bedrijf optimaal profileren tijdens de Open Bedrijvendag op 19 april? Doe mee en verwelkom geïnteresseerden, lokale bewoners, potentiële klanten, leerlingen en werkzoekenden met een boeiend programma dat je zelf kunt samenstellen. Het enige dat je hoeft te doen is je deuren te openen en te bedenken wie je wilt bereiken en hoe je je voordeel eruit kunt halen.

We hebben een speciale website waarop je programma wordt gecommuniceerd en we zoeken de (social) media op om zoveel mogelijk bezoekers te trekken.

Datum: 19 april 2024
Tijd: Tussen 10.00 en 16.00 uur, maar dat mag je zelf indelen.
Locaties: zoveel mogelijk bedrijven in Amsterdam-Noord. Hier vind je alvast een overzicht van de deelnemers tot nu toe.
Aanmelden: stuur een mailtje naar info@veban.nl. Heb je al een programma in gedachten? Dan kun je ook meteen dit formulier invullen.

Heb je openstaande vacatures voor werk of stages? Meld je aan voor een plekje bij het Banen- en stagefestival in Pathé op het Buikslotermeerplein van 14.00 tot 17.00 uur. Mail naar info@veban.nl voor je aanmelding.

Wat kan ik ermee?
Schuif woensdag 28 februari om 12.00 uur aan bij De Werkplek voor de (kosteloze) inspiratielunch en je krijgt alle informatie die je nodig hebt over de Open Bedrijvendag & Banenfestival. We delen ervaringen en je krijgt een communicatie-toolkit voor social media, waarmee je je optimaal kunt profileren en jouw doelgroep gericht kunt uitnodigen. Meld je hier aan.

Je kunt hier alles nalezen. Toch nog vragen? Schroom niet ons te contacten!