Parkmobiel: draag bij aan de bereikbaarheid van het Noorderpark

17 september

Vorige week was de Nazomerborrel van VEBAN en hebben we met eigen ogen kunnen zien wat een bruisende plek het Noorderpark is geworden.

Een park voor iedereen. Met de mooie missie om het Noorderpark beschikbaar én bereikbaar te maken voor alle Noorderlingen. Ook wanneer deze mindervalide of een paar jaartjes ouder zijn.

Samen met welzijnsorganisatie Doras, ouderen-van-dagen wooninstellingen en instellingen voor mensen met een beperking, introduceert het Noorderpark per voorjaar 2019: de Parkmobiel.

Transport in en naar het park, tijdens een van de vele activiteiten, naar het zwembad of gewoon ‘een frisse neus te halen’. Een poule van vrijwilligers gaat zich inzetten om de parkmobiel een aantal dagen per week te laten rijden.

U kunt hieraan bijdragen!
Middels een eenmalige bijdrage kunt u de Parkmobiel mede mogelijk maken. Stuur een e-mail naar info@noorderpark.nl met het bedrag dat u zou willen bijdragen. Er wordt dan contact met u opgenomen voor de overige benodigde gegevens. U kunt uw bijdrage ook doen via de website van het Noorderpark.

Meer informatie
Bekijk de flyer via deze link.