PERFECT FIT: laat je bedrijf meegroeien met dé hockeyclub van Noord

18 juni

AMHC-FIT is dé hockeyclub van Amsterdam-Noord en brengt iedereen bij elkaar; beoefenaars, talenten, fans én bedrijven! 

FIT is een actieve en sportieve hockeyvereniging die zich al 90 jaar steeds opnieuw weet uit te vinden. De club wil ieder lid een leuke en ambitieuze ontwikkeling laten doormaken, passend bij zijn of haar niveau en beleving. Of je nu 6 bent of 60+. Student of ondernemer. Bij FIT staat plezier voorop en is iedereen welkom; de club waar 1.100 leden zich betrokken voelen, zowel bij elkaar als bij wat er dagelijks gebeurt op de velden en in het clubhuis.

Met verbinding in ons DNA staat FIT open voor een partnership met actieve en ambitieuze ondernemers in Amsterdam-Noord. FIT heeft bedrijven namelijk veel te bieden. Wat dacht je van positieve exposure langs de velden, in het clubhuis en op onze actieve social media kanalen? Een groot bereik in een gevarieerde consumentendoelgroep voor jouw merk of product? Potentiële werknemers voor je bedrijf? Inspirerende events voor clubsponsoren? Het zit er allemaal in. Perfect FIT, noemen we dat.

Wil je meer weten over onze club-ambities en de verbindingsfunctie van AMHC-FIT voor jouw bedrijf in Amsterdam-Noord? Stuur dan een e-mail naar sponsor@amhc-fit.nl. Of neem een kijkje op de website: www.amhc-fit.nl. Maar kom vooral eens langs op één van de gezellige wedstrijddagen!

AMHC-FIT
Sportpark Kadoelen
Vikingpad 41
1034 VG Amsterdam