Rodi Media komt met nieuw magazine ‘Dagje uit in Amsterdam-Noord’

12 april

Rodi Media is sinds vorig jaar lid van VEBAN. In Amsterdam-Noord bekend dankzij haar huis-aan-huisbladen Noord-Amsterdams Nieuwsblad en Kompas. Jeroen Lourens is sinds januari werkzaam bij Rodi Media en zodoende ook betrokken bij VEBAN. Hij stelt zich graag voor, maar heeft ook leuk nieuws.

Jeroen vertelt:

“Sinds januari ben ik werkzaam bij Rodi Media als media adviseur in regio Amsterdam. Wekelijks rollen er bijna één miljoen eigen huis-aan-huisbladen van de pers. Om ons louter neer te zetten als ‘krantenspecialist’ is alleen te kort door de bocht. Zeker de laatste jaren zijn wij uitgegroeid tot een allround mediabedrijf en zetten wij ons zowel on-als offline nadrukkelijker dan ooit in op lokale identiteit en maken maatschappelijke betrokkenheid zo zichtbaar. Dit om onze partners en lezers nog meer relevante en ook unieke content aan te bieden via elk gewenst kanaal!

Amsterdam-Noord doet niet meer onder voor Amsterdam-Centrum en heeft vele hotspots en historie die gezien mogen worden. Daarom brengen wij eind mei een bewaarmagazine ‘Dagje Amsterdam-Noord’. Het magazine gaat over uitgaan, evenementen, winkelen en activiteiten in Amsterdam-Noord in de breedste zin van het woord. Hieraan werken partijen mee als Gemeente Amsterdam, netwerken én het VVV.

Heb jij meer informatie of leuke ideeën die een waardevolle toevoeging zijn aan dit magazine? Neem dan contact met mij op om te sparren.”

Bij interesse kunt u contact opnemen met Jeroen.
E-mail: jeroenlourens@rodi.nl
Telefoon: 06-40702192