Spierings & Dunweg Uitvaartzorg weer in Amsterdam

26 maart

Spierings & Dunweg Uitvaartzorg, onderdeel van Dunweg, verzorgt een groot deel van de uitvaarten in de regio Amsterdam. Na het sluiten van het pand aan het Vondelpark, onder andere vanwege de beperkte parkeergelegenheid, ontbrak het aan een goed alternatief.

Sinds 1 maart beschikt Spierings & Dunweg weer over een mooie locatie aan de Eudorinastraat in Amsterdam-Noord (Afscheidshuis Amsterdam). Een goed bereikbare locatie met een laagdrempelige warme, huiselijke en stijlvolle sfeer.

Geschiedenis
Spierings is als familiebedrijf begonnen bij de familie Spierings aan het Zandpad (Vondelpark). Door samenwerking met collega-ondernemer de heer Kok, leidde dit tot het ontstaan van de firma Spierings & Kok. Eind jaren negentig is de firma Lemkes erbij gekomen en veranderde de naam in Spierings, Kok & Lemkes.

In 2011 is de samenwerking met Dunweg Uitvaartzorg uit Hoofddorp aangegaan en ging het bedrijf verder onder de naam Spierings & Dunweg Uitvaartzorg.

Naast de vestigingen in Hoofddorp, Lisse, Nieuwkoop en Zwanenburg, is er dus sinds 1 maart weer een vestiging in Amsterdam (Noord). Met 24-uurs suites waar nabestaanden in alle rust, op een eigen manier, afscheid kunnen nemen.

Betrokken, open en transparant
Als maatschappelijk betrokken organisatie wil Spierings & Dunweg Uitvaartzorg een goed en waardig afscheid voor iedereen mogelijk maken. Naast het organiseren en uitvoeren van uitvaarten, stellen wij ook wilsbeschikkingen op, organiseren wij inloopspreekuren en open dagen in onze uitvaartcentra.

Spreken over de dood of het regelen van een uitvaart is voor velen geen dagelijkse bezigheid. Daarom brengen wij alle zaken rondom de uitvaart open en transparant naar voren. Wij hebben onder meer in eigen beheer: opbaarlocaties, rouwvervoer, rouwdrukwerk, uitvaartverzorgers, verzorgingsteam en chauffeurs. Verder hebben wij goede contacten met verzekeraars van uitvaartpolissen, collega-ondernemers zoals PC Uitvaart en vele zelfstandige uitvaartondernemers, alle begraafplaatsen en crematoria in en rondom Amsterdam.

VEBAN en Dunweg
Spierings & Dunweg wil bijdragen aan een goed ondernemersklimaat, economische groei en werkgelegenheid in de regio. In een breed netwerk als VEBAN kunnen we daarnaast een bijdrage leveren aan de diverse ontwikkelingen van Amsterdam Noord.

Natascha Honigh Madrid is ons contactpersoon en ambassadeur in Amsterdam. Zij is voor een aantal van u al een bekend gezicht vanwege de uitvaarten die zij heeft gerealiseerd in Amsterdam. Kent u Natascha nog niet, dan zal dat niet lang meer duren. Zij kijkt er enorm naar uit u tijdens de volgende bijeenkomst te ontmoeten!