VEBAN 60 jaar tijdens Sail 2015!

19 februari

VEBAN bestaat 60 jaar!

Om dit te vieren zijn wij voornemens een uniek event te organiseren bij EYE tijdens de Sail 2015. Op 19 augustus is de Sail-in en is EYE exclusief toegankelijk voor VEBAN-leden en hun relaties.

Een unieke kans voor VEBAN-leden om samen met hun (zaken)relaties een geweldige dag te beleven en de Sail-in botenparade vanaf de eerste rang mee te maken. Uiteraard zorgen wij ervoor dat het u en uw relaties aan niets ontbreekt!

Interesse? Het aantal plekken per lid is onbeperkt, maar de locatie heeft wel een capaciteitsmaximum. Wees er dus snel bij, want vol is vol!

VEBAN is een vereniging voor en door leden en om dit event te kunnen realiseren is jullie commitment essentieel. Geef uw reservering door voor maandag 2 maart 2015, 18.00 uur!

Wat kunt u verwachten?
De dag bestaat uit drie delen:

Van 13.00 tot 17.00 uur is er voor leden de mogelijkheid samen met hun relaties te netwerken met het beste uitzicht op de Sail-in botenparade. VEBAN biedt hiervoor het Sail-in arrangement, bestaande uit:

– feestelijk ontvangst
– toegang tot de EYE arena + terras aan het IJ
– onbeperkt drankjes en culinaire hapjes
– kosten: € 175,- p.p. (speciale korting: eerste ticket voor € 125,-)

Van 17.30 tot 20.00 uur is er de mogelijkheid voor leden en hun relaties om aansluitend te blijven dineren, het dinerarrangement bestaat uit:
– walking dinner in de EYE arena + terras
– onbeperkt drankjes

De kosten voor het Sail-in arrangement met diner zijn € 250,- p.p. (ook hier geldt de speciale korting: het eerste ticket voor € 200,-).

Wilt u 5 of meer arrangementen reserveren? Dan biedt VEBAN u ook de mogelijkheid om uw bedrijfsnaam aan dit event te verbinden d.m.v. een sponsorarrangement. Prijzen: vanaf € 2000,-.​

We sluiten de dag af met een spectaculair jubileumfeest, van 20.30 tot 00.00 uur. Dit feest is voor VEBAN-leden (1 persoon per lid) vrij toegankelijk. Meer informatie hierover ontvangt u binnenkort!

*Alle prijzen zijn excl. BTW*