Nieuw lid bij VEBAN: Werksaam bv uit Volendam

10 maart

Werksaam duurzame denkers en doeners als regisseur van verduurzaming

Het team van Werksaam stelt zich aan ons voor. Hun specialiteit: onderhoud en verduurzaming van vastgoed.

‘Verduurzamen is niet meer uit te stellen!’

Werksaam B.V. (een bedrijf van Plat & Plat Schilder- en Onderhoudswerk B.V. uit Volendam)  is het alles-in-één vastgoed-ontzorgbedrijf. Wij pakken de regie bij gevel- en dak-onderhoud in combinatie met verduurzamingsmaatregelen. Uiteraard nemen we uitsluitend ‘no-regret-maatregelen’: maatregelen die een aardgasloos-geschikt vastgoedcomplex ondersteunen. Bij ons werken specialisten op het gebied van planmatig onderhoud, verduurzaming en vastgoedmanagement direct samen met onze collega’s en onze ketenpartners op de steiger. De lijnen zijn bij ons kort!

Desgewenst kunnen wij planmatig onderhoud en verduurzamingsmaatregelen volledig integreren in een Meerjaren Onderhoudsplanning (MJOP) en Meerjaren Onderhoudsbegroting (MJOB).  Altijd in nauw overleg met de opdrachtgever(s) en eindgebruiker(s). Zo werken wij van ad-hoc onderhoud en verduurzaming naar strategisch onderhoud in combinatie met verduurzaming.

Bij Werksaam B.V. brengen wij meer dan 100 jaar ervaring in, zowel vanuit de klant- als de leverancierszijde. Het regisserende team bestaat uit Peter Hildering (directeur bij Werksaam B.V. en bijna 40 jaar ervaring in vastgoedonderhoud), Bart de Jong (ruim 30 jaar ervaring in vastgoedonderhoud), Michel van den Brink (ruim 30 jaar ervaring in vastgoedonderhoud), Danielle Schilder (Financial Controller met een achtergrond in de accountancy) en Brigitte Bootsman (Administratief medewerkster voor vergunningen en communicatie).

Algemeen Directeur Kees Plat is ondernemer pur sang en denkt vanuit de leverancier. Plat & Plat schilder- en Onderhoudswerk B.V. heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het gevelonderhoud. Samen weten wij als geen ander dat er in de wereld van vastgoedonderhoud veel eilandjes zijn en dat er vaak langs elkaar heen wordt gewerkt. Wij zien onszelf als bruggenbouwers en regisseurs.

Ons werkgebied is voornamelijk groot Amsterdam maar ook verder in het land pakken we projecten op met onze vaste kernpartners of gaan gelegenheidscoalities aan met andere zorgvuldig uitgekozen partners.

Onze deelname aan de VEBAN ligt ten grondslag aan het feit dat we vooral in Amsterdam veel potentie zien in de combinatie van planmatig onderhoud samen met verduurzamingsmaatregelen. Amsterdam wil in 2040 voor een groot deel aardgasloos zijn en daar willen wij een bijdrage aan leveren. Daarom willen we graag met potentiële kern- of ketenpartners maar ook opdrachtgevers in contact komen. Wij verwachten dat wij via de VEBAN in contact kunnen komen met interessante ondernemingen waar we een prettige en mooie relatie mee kunnen opbouwen dan wel onderhouden. Ook het brengen en ophalen van kennis op diverse terreinen is onze drijfveer om lid te worden van de VEBAN.

Wij zien uit naar een interessante, duurzame en fijne samenwerking met alle leden van de VEBAN.

 

Met vriendelijke groet,

Het team van Werksaam B.V.