Zomerwerkzaamheden A10 Noord tussen Watergraafsmeer en Durgerdam

03 juli

Van 20 juli tot 9 september voert Rijkswaterstaat groot onderhoud uit aan de Zeeburgerbruggen op de A10 Noord tussen Watergraafsmeer en Durgerdam. Eerst sluiten we het deel richting Amsterdam-Noord (de buitenring), dan het deel richting Amsterdam-Oost (de binnenring).

Tijdens de werkzaamheden vervangen we de voegen en het asfalt. Ook voeren we meteen onderhoud uit in de Zeeburgertunnel. Zo zorgen we voor veilige Zeeburgerbruggen voor de komende 15 jaar. En voorkomen we onverwachte hinder in de toekomst.

Wanneer en waar wordt gewerkt?
Van zaterdag 20 juli 23:59 uur tot woensdag 14 augustus 2024 23.59 uur is de A10 Noord dicht van knooppunt Watergraafsmeer tot en met de afrit S115 Durgerdam (buitenring, richting Amsterdam-Noord), inclusief de op- en afrit S114 IJburg/Zeeburg (richting Amsterdam-Noord). Gebruik voor IJburg de op- en afrit op de A1. De oprit van de S115 blijft open voor het verkeer richting Zaanstad en Purmerend.

Van donderdag 15 augustus 23.59 uur tot maandag 9 september 2024 05.00 uur wordt gewerkt van oprit Durgerdam tot knooppunt Watergraafsmeer (binnenring richting Amsterdam-Oost). De op- en afrit S114 IJburg/Zeeburg (richting Amsterdam-Oost) is gesloten. Afrit S115 naar Durgerdam blijft open.

Daarbij is in deze laatste periode de verbinding van A8 naar A10 Noord is gesloten. Met deze afsluiting zorgen we dat het niet te druk wordt in de omgeving van Amsterdam Noord.

Hinder voor de weggebruiker
Houd rekening met extra reistijd. Op drukke momenten kan die oplopen tot tussen de 30 en 60 minuten. Is de buitenring afgesloten? Dan rijdt u via de binnenring naar uw bestemming, en omgekeerd.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u terecht op www.rijkswaterstaat.nl/a10zeeburgerbruggen of uw vraag stellen via werkzaamhedenringA10@rws.nl.