Word Vebassadeur

Ben jij een enthousiast lid van VEBAN? Wil je de vereniging helpen verder te groeien? Dan ben jij perfect voor de rol van Vebassadeur! Als Vebassadeur ben je ambassadeur van ons netwerk en help je ons bij het vinden en enthousiasmeren van potentiele nieuwe leden.

Hoe werkt dat?
VEBAN heeft al heel veel leden en die leden kennen natuurlijk ook weer een enorm aantal leuke bedrijven buiten VEBAN. Misschien kom je tijdens je werkzaamheden dagelijks bij andere bedrijven in Amsterdam-Noord en omstreken over de vloer. Als Vebassadeur kun jij dan een sleutelrol vervullen tussen VEBAN en deze potentiele nieuwe leden.

Goed uitgerust
Natuurlijk zorgen wij ervoor dat je een mooie flyer tot je beschikking hebt met alle informatie, die je bij jouw contactpersoon kunt achterlaten. Ook kun je vertellen over je eigen ervaringen en jouw contact(en) uitnodigingen voor een bijeenkomst.

En dan…
Tref je iemand die geïnteresseerd is? Dan licht je het verenigingsbureau in om het verder op te volgen. Wij kunnen het potentiele lid nader informeren en voorzien in een persoonlijke uitnodiging voor het eerstvolgende evenement. En natuurlijk bellen we even na afloop om te vragen hoe het ervaren is.

Denk mee over de groei en bloei van VEBAN
Verder kun je als Vebassadeur meedenken over de groei en ontwikkeling van het ledenbestand. Samen met de andere Vebassadeurs kom je daartoe twee keer per jaar bij elkaar om ideeën uit te wisselen tijdens een lunchbijeenkomst op het verenigingsbureau. Bij deze sessies is ook een bestuurslid aanwezig, die de ideeën vervolgens weer in het centrale VEBAN bestuur kan bespreken.

Op de borrel
Tijdens onze bijeenkomsten kun je potentiele leden herkennen aan het rode ‘introducee’ kenmerk op de badge. Als Vebassadeur zet jij je samen met het bestuur en het verenigingsbureau in om deze mensen een warm welkom te geven en op weg te helpen in het netwerk.

What’s in it for me
VEBAN is een vereniging voor en door leden en van groei en bloei genieten we allemaal. Daarnaast verdien jij als Vebassadeur natuurlijk eeuwige roem! Je wordt vermeld op de Vebassadeurs-pagina op onze website en wij zullen de overige leden met regelmaat informeren over wie de Vebassadeurs zijn en wat voor goede ideeën ze hebben. Tot slot is het gewoon hartstikke leuk om samen met een groep andere VEBAN leden een actieve bijdrage te leveren aan de vereniging.

Waar wacht je nog op? Stuur een e-mail aan info@veban.nl om je aan te melden en wij nodigen je graag uit voor de kick-off bijeenkomst op 23 mei!