Actief Netwerken

Kom naar de meet up Actief Netwerken

Op 1 april start veban met een pilot van ‘Actief Netwerken’ – een meet up voor ondernemers die hun Noordse netwerk actief willen inzetten om elkaar aan meer klanten en opdrachten te helpen.

Initiatiefnemers en veban-leden Karin Weinberg en Willem Coorn organiseren korte, energieke netwerksessies van een uur, met na afloop gelegenheid tot borrelen (op eigen kosten).

Vrijdag 1 april 2022
Van 15:00-17:00 uur
Restaurant van Yotel, Asterweg 33

AANMELDEN

  Telefoonnummer

  JA,ik ben lid van VEBAN

  Informatie

  Willem Coorn (mediator en vertrouwenspersoon, Solve2gether), Karin Weinberg (bedrijfsyogadocent en coach, De YogaZaak) en VEBAN bestuurslid Toni van het Hof heten je van harte welkom.

  Toni vertelt vanuit zijn jarenlange ervaring hoe je met jouw netwerk meer business kunt genereren. Daarna krijg je kort de tijd om jezelf voor te stellen: Wie ben ik/mijn bedrijf? Wat doe ik? Wat/wie zoek ik? Waar loop ik tegenaan? Vervolgens is er tijd om actief te  netwerken en te borrelen.

  Entree is gratis en VEBAN verzorgt koffie-thee-water-1e ronde.
  Leuk als je een introducee meeneemt. Want als de pilot een succes is en er een vervolg komt, zullen we maandelijks een meet up organiseren met nog meer ondernemers en kunnen we succesverhalen en best practices delen.

  Heb je nog vragen? Stel ze gerust:

  Karin Weinberg 06-28942002 en 06-24767001
  Willem Coorn 06-86655198