Nieuws

 
Veban / Nieuws
Filter het nieuws op
  • Leden
  • Overig
  • VEBAN
Bekijk alle categorieën

Het laatste nieuws

Eindejaarsboodschap Rob Post: terugblik op de successen van 2018

Nu het einde van het jaar nadert, blikken wij graag met u terug op het afgelopen jaar. Waarin we de eerste mooie stappen naar onze ambities hebben gezet.

Lees verder

Ledenactie Champagne

Dit jaar heeft Jérôme speciaal voor VEBAN leden een doos samengesteld met een bijzondere selectie Champagnes.

Lees verder

“Oprecht communiceren, daar gaat het om bij het werven van goed personeel”

Britt Kreeft van Bring at Work vertelt over recruitmentmarketing en waarom oprecht communiceren belangrijk is bij het werven van goed personeel.

Lees verder

Nieuw lid Absolute Delicious verzorgt catering tijdens de VEBAN Kerstborrel

In de uitnodiging voor onze Kerstborrel heeft u het misschien al opgemerkt. Nieuw VEBAN-lid Absolute Delicious zal voor overheerlijke catering zorgen.

Lees verder

Even voorstellen: nieuw lid Gingermood

Gingermood is een coachingsbedrijf dat staat voor passende, persoonlijke en professionele ontwikkeling voor iedereen.

Lees verder

Verminder stress met bedrijfsyoga! Nieuw lid Karin Weinberg vertelt

Minder stress, een betere fysieke conditie, meer focus en concentratie, meer energie, meer creativiteit, productiviteit en meer vitaliteit en weerbaarheid!

Lees verder

Even voorstellen: BureauTekst nu lid van VEBAN

Natúúrlijk zit BureauTekst in Amsterdam-Noord. Als tekstschrijvers zeggen we graag waar het op staat en in Tuindorp-Oostzaan kan dat prima.

Lees verder

VEBAN gehoord door de ambtenaren van het Hamerkwartier

De gemeente hecht veel waarde aan de input van VEBAN en blijft graag in gesprek. Zo blijkt uit de nota van beantwoording Hamerkwartier.

Lees verder

Achtersluispolder: Wonen en werken op het scharnierpunt met Amsterdam

Niet alleen in Amsterdam ook bij onze buren in Zaanstad zijn er grote ambities om woningen te bouwen op bedrijventerreinen.

Lees verder

Sta je als ondernemer voor belangrijke beslissingen? Drie tips van IJ Consulting

Een ondernemer in Amsterdam Noord heeft zo zijn uitdagingen. Want niet alleen jouw lokale, landelijke of internationale markt is in beweging, maar ook het stadsdeel zelf.

Lees verder

VEBAN-lid Alex Visser over de ergonomie van de werkplek

Zitten is het nieuwe roken. Dat wist Alex Visser al 22 jaar geleden toen hij zich ging verdiepen in de ergonomie van de werkplek. 

Lees verder

5.000m2 creatieve bedrijfsruimte in Amsterdam-Noord

CD ONE op het Cornelis Douwesterrein wordt een duurzaam en flexibel concept dat inspeelt op hedendaagse en toekomstige behoeften van (creatieve) ondernemers.

Lees verder

Nominatieronde MBO Stage Awards zijn gestart

De ‘MBO Stage Awards’ is een jaarlijks event in stadsdeel Noord om MBO-stagiaires, -stagedocenten en -stagebedrijven te inspireren, motiveren en om hen in het zonnetje te zetten.

Lees verder

Ledenactie ‘Opruimen’ STARTBYTE/XSBITS

U herkent het vast wel: veel kleine automatiseringsklusjes blijven liggen. Daarvoor biedt STARTBYTE/XSBITS nu een leuke ledenactie. Fris 2019 in!

Lees verder

Hogeschool Inholland’s Fieldlab ‘campus aan het IJ’ opent deuren voor ondernemers

Fieldlab ‘campus aan het IJ’ open haar deuren voor ondernemers in Amsterdam-Noord. Co-creatie van lokale oplossingen voor vraagstukken uit alle sectoren.

Lees verder

Ledenactie Week van de Mediation

Heeft u te maken met een conflict binnen uw bedrijf? In oktober biedt Mediation Amsterdam een gratis conflictanalyse voor VEBAN-leden.

Lees verder

Werkbezoek Cornelis Douwes met ambtenaren van het stadhuis

Samen met ambtenaren van het stadhuis ging VEBAN op werkbezoek in het Cornelis Douwes bij FEBO, Damme Kunststoffen en Fiction Factory.

Lees verder

Prachtig cultureel programma in de Buiksloterkerk

De Buiksloterkerk is warm en behaaglijk en biedt een gevarieerd cultureel programma voor jong en oud.

Lees verder

Terugblik eerste ontmoeting creatieve ondernemers

Ben je een creatieve ondernemer en lijkt het je leuk om je bij deze groep aan te sluiten? Word dan lid van de Facebookgroep, of meld je aan voor de volgende bijeenkomst.

Lees verder

Ledenactie ‘Week van de Veiligheid’ DeltaSafe Groep

Speciaal voor de week van de veiligheid presenteren zij een leuke leden-voor-leden actie. Maak kans op 1 jaar gratis het 3-in-1 SmartSafe abonnement!

Lees verder

Aftermovie bijeenkomst 13 september

Kersvers VEBAN-lid SKIPP Marketing in Motion was tijdens het evenement aanwezig om opnames te maken voor de aftermovie.

Lees verder

Bent u de beste (duurzame) ondernemer van de stad?

Amsterdam kiest binnenkort de beste en de meest duurzame Amsterdamse ondernemer. Bent u creatief en innovatief?

Lees verder

Parkmobiel: draag bij aan de bereikbaarheid van het Noorderpark

Samen met welzijnsorganisatie Doras, ouderen-van-dagen wooninstellingen en instellingen voor mensen met een beperking, introduceert het Noorderpark per voorjaar 2019: de Parkmobiel.

Lees verder

Nieuw VEBAN lid Enable U, bedrijf in IT-oplossingen

Dertien jaar geleden bedachten Kees Neven en Frank Arts dat ze het ook zelf konden doen en richtten hun eigen bedrijf op: Enable U.

Lees verder

De toekomst van het Buikslotermeerplein

Nu bij de 70 eigenaren doordringt dat vernieuwen noodzakelijk is, denkt de gemeente meer aan het mengen van winkels met leisure en culturele en maatschappelijke voorzieningen.

Lees verder

Groeien door online marketing met Whello

“Bedrijven moeten ons zien als partner. Hoe groter wij hun bedrijf maken hoe meer zij aan marketing kunnen besteden.”

Lees verder

Herinrichting Asterweg: geen alternatieve fietsroute

Er komt geen alternatieve fietsroute over het Tolhuiskanaal, zoals dit voorjaar voorgesteld door een groep ondernemers van de Asterweg.

Lees verder

Support het Friendship Sports Centre tijdens de Benefit Night

Op 10 november 2018 organiseren het Friendship Sports Centre en Only Friends, voor de zesde keer de Benefit Night. VEBAN leden hebben de mogelijkheid om een tafel of losse stoelen te reserveren.

Lees verder

Ondernemersverenigingen vieren komst Noord/Zuidlijn

De Noord/Zuidlijn rijdt! Noord en Zuid zijn opeens veel dichter bij elkaar. Ondernemersverenigingen uit alle delen van de stad vieren dat.

Lees verder

De Klaprozenweg: van Chinese muur tot gezellige stadsstraat

De Klaprozenweg is net helemaal verbouwd tot supersnelle busbaan met aan weerszijden een rijstrook voor auto’s, fietsers en voetgangers.

Lees verder

VEBAN advertentie op reclamemast en zomeractie

Misschien heeft u ons wel gespot, op de reclamemast langs de A8/A10. Samen met Beyond Outdoor, die de mast exploiteert, werken wij aan onze zichtbaarheid.

Lees verder

Even voorstellen… nieuw lid You surround You

You surround You transformeert bestaande bouw naar een plek waar je met plezier verblijft, prettig en gedreven werkt en vol trots mensen kunt ontvangen.

Lees verder

Even voorstellen… nieuw lid Micardy

Micardy is sinds deze maand lid van VEBAN en helpt MKB bedrijven bij de bedrijfsautomatisering. Eigenaar Tjay Tjiook stelt zich graag aan u voor.

Lees verder

Creatieven gezocht…

Dit jaar ben ik, als grafisch ontwerper, lid geworden van VEBAN. Heb inmiddels al enkele evenementen achter de rug en een aantal ondernemers gesproken. Mijn indruk (tot nu toe): toegankelijk, laagdrempelig, gezellig, omvangrijk en pijnlijk.

Lees verder

Haven-Stad krijgt prioriteit bij nieuw College

Het nieuwe College van Amsterdam heeft Haven-Stad als versnellingslocatie aangewezen. De ambities zijn torenhoog, er moeten tussen de 40.0000 en 70.000 nieuwe woningen komen in een gebied van 650 hectares groot tussen Sloterdijk, de Coenhaven en Cornelis Douwes. Allemaal binnen de ring van Amsterdam.

Lees verder

Crowdfunding voor laatste eerbetoon Buikslotermeerplein

De Modestraat informeert leden van VEBAN graag over een bijzonder project: theatermaakster Anne Stoop is al enkele maanden bezig met een theatervoorstelling op en over het Buikslotermeerplein, die in juli gespeeld zal worden door acteurs en buurtbewoners!

Lees verder

Nieuw lid Casco Amsterdam

Onze voorjaarsvergadering op 19 april vond plaats bij Casco. Via deze weg wil Joris Bunder van Casco u bedanken voor uw komst en vertelt hij wat meer over de locatie.

Lees verder

Indrukwekkende ledenvergadering met dank aan BeamSystems

Sinds de vestiging van BeamSystems aan de Papaverweg 40A in Amsterdam Noord zijn wij nauw betrokken bij de VEBAN. BeamSystems staat bekend als vooraanstaand audiovisueel leverancier in de culturele sector en evenementen branche.

Lees verder

Even voorstellen… VEBAN-lid A-NORTH

Samen met Loek Wisman en Kees Poldervaart, is Janneke Kreike vorig jaar A-NORTH gestart. Waarom? Wij zijn gek op Amsterdam-Noord en Waterland en willen graag dit prachtige stadsdeel aan de wereld laten zien.

Lees verder

OV & Parkeren na de opening van de Noord/Zuidlijn

Op 22 juli gaat de Noord/Zuidlijn rijden. Wat betekent dit voor parkeren en openbaar vervoer in Amsterdam-Noord? Waar moet u als ondernemer rekening mee houden? Een beknopt overzicht.

Lees verder

Breaking News: Noord wordt aan het centrum vastgeplakt!

In zeven minuten van de Dam naar het Buikslotermeerplein. De Noord/Zuidlijn gaat veel veranderen, verwacht schrijver en journalist Bas Kok.

Lees verder

Studenten van mbo-locatie ROC TOP NDSM voeren graag uw bedrijfsopdrachten uit

We leiden onze studenten zoveel mogelijk op om straks naadloos in de arbeidsmarkt in te kunnen stromen. Dat kan alleen door een gedegen kennis van deze arbeidsmarkt en de behoeften van u als (toekomstige) werkgevers.

Lees verder

Even voorstellen… Bart Schouten van Sportholistics

Bart Schouten is na een loopbaan van 15 jaar in het onderwijs in 2014 zijn bedrijf Sportholistics gestart. Sinds enkele maanden is hij lid van VEBAN en via deze weg stelt hij zich graag aan u voor! 

Lees verder

Update belangenbehartiging ondernemers Asterweg

Naar aanleiding van onze oproep en de inspanningen van diverse ondernemers op de Asterweg, hebben zich maar liefst 20 bedrijven gemeld om zich aan te sluiten bij onze belangenbehartiging rondom de plannen voor herinrichting.

Lees verder

Brief aan de informateur

Namens het georganiseerd bedrijfsleven Amsterdam heeft VEBAN, samen met andere ondernemersverenigingen een brief gestuurd aan de informateur van het nieuwe stadsbestuur.

Lees verder

Zorgen over plannen herinrichting Asterweg

Het verhogen van de verkeersveiligheid op de Asterweg is van groot belang. Echter, hebben de plannen voor de gevestigde ondernemers ook andere gevolgen.

Lees verder

Nieuw lid Noordje Vastgoed bemiddelt vastgoed in Amsterdam-Noord

Ik heb ervaren hoe Noord als werk en woongebied een almaar grotere aantrekkingskracht heeft gekregen. Verbinden is mijn natuurlijke kracht, ik word blij van vraag en aanbod bij elkaar brengen.

Lees verder

Even voorstellen: Aysa Er van Schoonmaakbedrijf Acacia

Na het eerste contact vond ik de sfeer bij VEBAN meteen goed, ook vond ik het een goede manier om zakelijke contacten op te doen en te onderhouden. Vertelt Aysa.

Lees verder

WilroffReitsma Portall verbetert communicatie en maakt samenwerken simpel

WilroffReitsma loopt voorop met kennis over de ontwikkelingen en mogelijkheden en helpt ondernemers onder andere bij het mobieler maken van ‘de werkplek’.

Lees verder

Leden voor leden actie: 10% korting op 3-in-1 SmartSafe

DeltaSafe biedt 3-in-1 SmartSafe: techniek, meldkamer en bewaking in 1. Speciaal voor VEBAN leden met 10% korting die wordt geschonken aan een goed doel.

Lees verder

Blog Rob Post: VEBAN-bestuur vol nieuwe ambities voor 2018

Rob Post vertelt in zijn blog over de hei-sessie van het bestuur. Verbinding, actueel betrokken, gezelligheid maar ook invloed – daar staat de VEBAN voor.

Lees verder

Gerrit Jan Hamers van WinWinWerkt stelt zich voor

Ruim een jaar geleden ben ik lid geworden van VEBAN. Met verschillende leden heb ik inmiddels kennisgemaakt. Ik kijk ernaar uit om meer leden persoonlijk te ontmoeten.

Lees verder

Volgend college van burgemeester en wethouders zal moeten investeren in bereikbaarheid

“We moeten niet langer wachten op het Rijk maar zelf een schaalsprong maken in het openbaar vervoer.” aldus Wethouder Pieter Litjens van Verkeer en Vervoer.

Lees verder

Introductie nieuw VEBAN-lid: Restaurant DIJKS

Borrelen & eten op een historische plek aan het water. Het gloednieuwe restaurant DIJKS is sinds deze maand lid van VEBAN en ontvangt u graag!

Lees verder

Introductie nieuw VEBAN-lid: Philipp van Ekeren van Tjasker Design

Met een achtergrond in de grafische & reclamewereld werkt Philipp van Ekeren als zelfstandig ontwerper al meer dan dertig jaar onder de naam Tjasker Design.

Lees verder

23.000 nieuwe woningen aan de Noordelijke IJ-oevers

23.000 woningen telde het tijdschrift NUL20 bij een inventarisatie van de bouwplannen voor de IJ-oevers tussen het Hembrugterrein en de Oranjewerf.

Lees verder

Nieuwe locatie voor AutoBrockhoff

Langs de rotonde bij de NDSM-werf prijkt sinds kort het fonkelnieuwe gebouw van VEBAN-lid AutoBrockhoff: Nissan-dealer en erkend reparateur van Citroën.

Lees verder

Versoepeling parkeernorm: ondernemers Noord zijn gehoord

De gemeenteraad heeft geluisterd naar de VEBAN. Bestaande ondernemers in Noord krijgen meer parkeervergunningen per bedrijf dan aanvankelijk de bedoeling was.

Lees verder

Inspraakreactie VEBAN ontwikkeling Hamerkwartier

VEBAN heeft haar zorgen over behoud van de bedrijvigheid in het Hamerkwartier aan de gemeente Amsterdam kenbaar gemaakt d.m.v. een inspraakreactie.

Lees verder

Bestuursblog over de creatieve sector, de pioniers van Noord

Bestuurslid Maaike Cohen vertelt over kunst en cultuur in Noord: ik werk in een groot kunstwerk. Ons advocatenkantoor zit aan de Grasweg in de Groene Draeck.

Lees verder

In de media: Ondernemers in Noord vrezen parkeerkosten

Voorzitter Rob Post en leden van VEBAN kwamen aan het woord in items van het Parool en AT5 over betaald parkeren in Amsterdam-Noord.

Lees verder

Mini champagne proeverij tijdens de VEBAN Kerstborrel

Heb jij al champagne in huis voor de feestdagen? Ons lid Jeroen van Jérôme’s Champagne verzorgt een mini Champagne Proeverij op de VEBAN kerstborrel.

Lees verder

Projectnota Hamerkwartier: van Bedrijventerrein naar een bruisende hoogstedelijke woon-werk buurt

Een autoluwe wijk met 6.700 woningen en ook ruimte voor ondernemers. Dat heeft de gemeente Amsterdam voor ogen met het Hamerkwartier.

Lees verder

Even voorstellen: nieuw lid TalentWatcher

Nicole en Marjolein helpen je met het trainen van soft skills, coachen je in je werk en/of begeleiden je bij het maken van een volgende stap in je loopbaan.

Lees verder

Wijziging contributiebijdrage

De nieuwe tariefstructuur maakt VEBAN weer toekomst-proof. Wij kijken ernaar uit om samen met u de volgende stappen te zetten.

Lees verder

Ook Amsterdam-Noord in trek bij internationale bedrijven

Noord wordt steeds aantrekkelijker voor grote en internationale bedrijven, voorlopig geen Zaanlijn en NDSM-werf is net Madurodam.

Lees verder

Nomineer nu voor de MBO Stage Awards Amsterdam-Noord 2017

Vind je dat jouw stagiaire een award verdient? Nomineer hem/haar dan vóór 11 januari 2018 voor de MBO Stage Awards.

Lees verder

Amsterdam Noord heeft nu z’n eigen reclamebureau: Redbone

Waarom kiezen vier doorgewinterde marketing- en reclameprofessionals ervoor om hun nieuwe reclamebureau in Amsterdam-Noord te starten?

Lees verder

Stern, Bring at Work, Google, RSM en Rabobank verzorgen masterclasses op 1 november

Woensdag 1 november is het gezamenlijk event met ORAM en VAZO, op een bijzondere locatie in de A’DAM toren. Lees hier meer over de masterclasses.

Lees verder

Bestuursblog vanuit Hotel de Goudfazant

Mijn geliefde Amsterdam-Noord verandert razendsnel. Wat ik zo hoor en zie zijn de IJ-oevers binnen nu en tien jaar omgetoverd tot een fancy skyline.

Lees verder

Zorgen over bereikbaarheid en ruimte om te ondernemen in Noord

Slechte bereikbaarheid en weinig ruimte om te ondernemen. Dat waren de twee grootste zorgen die ondernemers met ons deelden tijdens het tweede VEBAN diner.

Lees verder

Blogpost no. 1 door voorzitter Rob Post

Haven-Stad, VEBAN-diners en een interessante bestuursvergadering. Lees in deze blog wat onze voorzitter Rob Post bezig houdt.

Lees verder

Haven-Stad: een nieuw stuk Amsterdam rondom het IJ

De gemeente Amsterdam heeft grote ambities voor het havengebied. In de toekomst werken en wonen hier 150.000 mensen. Allemaal binnen de ring van Amsterdam.

Lees verder

Introductie nieuw lid: Rodi Media

Rodi Media is de uitgever van de lokale huis-aan-huis kranten (Noord-Amsterdams Nieuwsblad en het Kompas) en werd onlangs lid van VEBAN!

Lees verder

Facebook-groep VEBAN Jong Professionals

Het doel: handen en voeten geven aan het idee om jong professionals met elkaar te verbinden en op die manier ook weer nieuwe jonge ondernemers aantrekken.

Lees verder

Een soepeler parkeervergunningstelsel voor ondernemers in Amsterdam-Noord

Voor bedrijven pleit VEBAN een norm in te voeren van 1 parkeervergunning per 3 FTE. Dit is van vitaal belang voor de economie van Noord.

Lees verder

Wethouder Ollongren: minstens 80.000 woningen erbij

De stad wil 5.000 woningen per jaar bouwen, blijkt uit Koers 2025. In de samenvatting kunt u lezen waar hoeveel woningen gepland zijn in Noord.

Lees verder

Stuur uw leden-voor-leden actie in!

Via het leden-voor-leden platform bieden wij onze leden de mogelijkheid om een speciale aanbieding te doen, exclusief voor andere VEBAN leden.

Lees verder

Trots op Noord

Trots op Noord, pioniers, een sterk gemeenschapsgevoel. Zo omschreven ondernemers hun stadsdeel tijdens het eerste VEBAN diner.

Lees verder

Interview met Marc de Jong, Vestigingsdirecteur Van Mossel Peugeot Amsterdam Noord

Wij spreken Marc de Jong, Vestigingsdirecteur bij Van Mossel Peugeot Amsterdam Noord. Actief lid van VEBAN en sponsor van onze deelname aan de haringparty!

Lees verder

VEBAN-lid uitgelicht: Engels Verfspeciaalzaken

Toen Rolf Engels de vestiging in Noord opende, wist hij één ding zeker: hij wilde absoluut lid worden van VEBAN. “Een must” zegt hij zelf.

Lees verder

VEBAN-lid uitgelicht: MS de Jordaan

MS de Jordaan is sinds vorig jaar lid van VEBAN. Eigenares Petra Ruijs is dolenthousiast over haar samenwerking met de ondernemers in Amsterdam Noord.

Lees verder

Een nieuw bestuur voor VEBAN

Tijdens de extra ledenvergadering zijn de kandidaat-bestuursleden voorgesteld. Door de leden werd er unaniem voor benoeming gekozen.

Lees verder

Voorgestelde kandidaten bestuursfuncties

De afgelopen maanden heeft onze voorzitter Rob Post de gelegenheid gehad om met leden, voormalig- en kandidaat-bestuursleden in gesprek te gaan. In de extra ledenvergadering op 2 februari 2017 doet hij een voorstel van kandidaten die in zijn ogen het meest geschikt zijn om de bestuursfuncties bij VEBAN de komende periode te bekleden. De kandidaten […]

Lees verder

Wijzigingen op het verenigingsbureau

In het nieuwe jaar gaan er een aantal wijzigingen plaatsvinden op het verenigingsbureau van VEBAN. Zo gaat Ineke ons weer verlaten en loopt de stageperiode van Jayla eind januari af.

Lees verder

Interview met VEBAN lid Noordjes Kinderkunst

Stichting Noordjes Kinderkunst wil kinderen en jongeren in Amsterdam Noord met een taal- en leerachterstand een stem en zelfvertrouwen te geven.

Lees verder

Namespotting een grote hit

De Naamafdeling heeft samen met mediaondernemer Richard Otto de 500 leukste, slimste, merkwaardigste merknamen en bedrijfsnamen in een boek verzameld.

Lees verder

Summary adviesrapport belangenbehartiging

Bekijk hier de samenvatting van het onderzoeks- en adviesrapport van Monique Gigengack over belangenbehartiging door VEBAN.

Lees verder

Interview met nieuw lid Sound2Light

Sound2Light is sinds deze maand lid van VEBAN en verzorgt Geluid, Verlichting en DJ Service voor evenementen, bijeenkomsten, recepties, beurzen en feesten.

Lees verder

Rob Post nieuwe voorzitter van VEBAN

Gisteren heeft de algemene vergadering Rob Post met per directe ingang benoemd tot nieuwe voorzitter van het bestuur van VEBAN.

Lees verder

VEBAN zoekt jou!

In aanloop naar de komende najaarsvergadering licht het bestuur alvast een tipje van de sluier op. En hebben zij een verrassende boodschap voor de leden.

Lees verder

Cartridge Depot stadsdeelwinnaar Damprijs 2016

De Damprijs staat voor ‘Duurzame Amsterdammers in het MKB’. Amsterdam wil duurzaam ondernemen stimuleren met inspirerende voorbeelden.

Lees verder

Chase, the brand activation people

‘Verenigingen worden pas echt een succes als de leden ook zelf iets bijdragen. Dit kan voor iedereen anders zijn.’

Lees verder

Aan het woord over de VEBAN Sportdag: Onne Nijman

Vandaag is het de beurt aan Onne Nijman, Student Eventmanagment en stagiair op het verenigingsbureau!

Lees verder

Verslag Leden Lunch Duurzaamheid

Op dinsdag 19 april was alweer de vierde VEBAN leden lunch. Dit keer met als thema: ‘Duurzaamheid, een keuze?’

Lees verder

Verslag Leden Lunch "Werken Stages?"

Direct na het Paasweekend op dinsdag 29 maart was alweer de derde VEBAN leden lunch. Dit keer met als thema: ‘Werken Stages?’

Lees verder

Verslag Leden Lunch "Ledengroei- en ontwikkeling"

Hoe kan VEBAN verdere ledengroei realiseren en wat moet daarbij de focus zijn? Wat is de rol van leden op het gebied van ledengroei?

Lees verder

Videobeelden eerste VEBAN leden lunch

Door VEBAN lid Cees Hartman

Lees verder

Amsterdam Noord, van roots naar revival

De eerste VEBAN leden lunch had als thema de ontwikkeling van Amsterdam Noord.

Lees verder

Nieuw: leden lunches

Nieuw: wat zijn ledenlunches, wat is het doel en de opzet?

Lees verder

No Result