3 oktober Stagefestival MBO College Noord | Aanmelden voor 12 juli

27 juni

MBO College Noord nodigt je graag uit voor het jaarlijkse Stagefestival, dat dit jaar plaatsvindt op donderdag 3 oktober 2024.

Het Stagefestival biedt een unieke gelegenheid voor studenten en bedrijven om elkaar te ontmoeten en te netwerken. Tijdens dit evenement kunnen studenten hun toekomstige stageplekken verkennen en waardevolle contacten leggen met professionals uit diverse vakgebieden. Bedrijven krijgen de kans om gemotiveerde en getalenteerde studenten te ontmoeten die op zoek zijn naar stageplaatsen.

Het gaat om de richtingen:

» Financieel administratieve beroepen
» Legal, Finance & Business Support (Juridische dienstverlening)
» Marketing, Communication 
» Handel & Ondernemen
» Media & Vormgeving
» Zorg & Welzijn

MBO niveau 2, 3 en 4

Details van het evenement:

  • Datum: 3 oktober 2024
  • Tijd: 10:00 – 15:00 uur
  • Locatie: MBO College Noord, Gare du Nord 13

Tijdens het festival zullen er verschillende activiteiten plaatsvinden, waaronder presentaties, workshops, een cv-dokter, Dress for Success en presentaties van (stage)bedrijven. Ook is er de mogelijkheid voor bedrijven om gebruik te maken van stands/marktkramen om hun organisatie en stageplekken te presenteren.

MBO College Noord zou het zeer op prijs stellen als je aanwezig kunt zijn om dit evenement tot een groot succes te maken. Voor aanmelden of vragen kun je vóór 12 juli 2024 contact opnemen via v.kuijt@rocva.nl.

MBO College Noord kijkt ernaar uit om u te verwelkomen op het Stagefestival!