Martin Deurwaarder: winnaar van het VEBAN Golftoernooi 2022!

Op donderdag 20 juni vond het VEBAN Golftoernooi 2022 plaats. De dreiging van regen van regen en onweer was groot, maar het werd een zonnige, relaxte dag voor de 15 deelnemende heren. 

De winnaar van het golftoernooi, Martin Deurwaarder/De Waard Bouw speelde samen met Robert Le Belle/Le Belle Vastgoed en Danny van Dinteren/Markiezenfabriek Excelsior in de eerste flight. Martin Deurwaarder won de eerste prijs met 19 punten: een waardebon voor een lunch t.w.v. € 50 bij Fred’s Kitchen, de wisselbokaal en natuurlijk eeuwige roem.

De tweede prijs, met 15 punten,  was voor Frank Braspenning van HET FORT, onroerend goed B.V.  Ook hij ontving uit de handen van onze voorzitter Rob Post een waardebon voor een lunch t.w.v. € 50 bij Fred’s Kitchen.

Het was een gezellige dag met het golftoernooi, de fietstocht en de borrel bij de IJkantine, waar iedereen aan het einde van de dag samenkwam. De sfeer was fantastisch! We kijken ernaar uit om na de zomer weer actief bij elkaar te komen en we hopen dat de omstandigheden hiervoor gunstig blijven.