Contactpersonen Cornelis Douwes

EERSTVOLGENDE BIJEENKOMST ONDERNEMERSPLATFORM CORNELIS DOUWES IS 19 juni |

Impact bereikbaarheid in transitieperiode

Beste ondernemers, 

Wij nodigen jullie van harte uit voor de aankomende bijeenkomst van het Ondernemersplatform Cornelis Douwes op woensdag 19 juni van 16.00 tot 18.00 uur.  

Tijdens deze sessie staat de impact op de bereikbaarheid tijdens de transitieperiode centraal, in relatie tot ontwikkelingen in omliggende gebieden zoals Klaprozenweg, NDSM en Buiksloterham. We kijken ernaar uit om jullie meningen en wensen te inventariseren. 

Locatie: Momenteel zijn we nog op zoek naar een geschikte locatie! Heb je ruimte beschikbaar om ongeveer 25 ondernemers te ontvangen? Laat het ons weten via ondernemersplatform@outlook.com

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en jouw inzichten delen? Meld je dan uiterlijk 17 juni aan via deze link of scan de QR-code hieronder:

Je ontvangt vooraf een bevestiging met alle details. We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen op woensdag 19 juni! 

Met vriendelijke groet,

Edwin Klomp 

Voorzitter Ondernemersplatform Cornelis Douwes 

 —

Lees hier het verslag van de eerdere bijeenkomst:

En zet in je agenda voor de volgende bijeenkomsten:

  • woensdag 16 oktober 16.00-18.00 uur

We houden je op de hoogte!

Edwin Klomp
Voorzitter Ondernemersplatform Cornelis Douwes

Wat is het ondernemersplatform
Het Ondernemersplatform is de plek waar actuele en toekomstige stedelijke ontwikkelingen in het gebied besproken worden. Waar experts toelichtingen geven op plannen en waar ondernemers, VEBAN en de gemeente zowel informatie inbrengen als hun standpunten en zienswijzen met elkaar bespreken. Ieder vanuit zijn eigen rol. Om zo hopelijk meer dan eerder samen met ondernemers tot uitvoerbare plannen voor dit gebied te komen.

De Vereniging van Bedrijven in Amsterdam-Noord (VEBAN) en stadsdeel Amsterdam-Noord hebben het initiatief genomen om dit platform op te richten voor elk bedrijventerrein in Amsterdam-Noord dat in transitie is naar een gemengd woon-werkgebied. Zo ook voor Cornelis Douwes. Het platform is er voor en door de ondernemers in het Cornelis Douwes gebied, met als streven dat het een goede afspiegeling wordt van de bedrijvigheid in dit gebied.