Meet Up ‘Actief Newerken’

01 april

In april start veban met een pilot van ‘Actief Netwerken’ – een meet up voor ondernemers die hun Noordse netwerk actief willen inzetten om elkaar aan meer klanten en opdrachten te helpen.

Initiatiefnemers en veban-leden Karin Weinberg en Willem Coorn organiseren korte, energieke netwerksessies van een uur, met na afloop gelegenheid tot borrelen (op eigen kosten).

We starten 1 april, inderdaad een vrijdagmiddag, zodat je meteen een vrijdamibo erachteraan kan plakken.

15.00 – 17.00 uur bij Yotel, Asterweg 33.

AANMELDEN

 

 

Programma

Willem Coorn (mediator en vertrouwenspersoon, Solve2gether), Karin Weinberg (bedrijfsyogadocent en coach, De YogaZaak) en VEBAN bestuurslid Toni van het Hof heten je van harte welkom.
Toni vertelt vanuit zijn jarenlange ervaring hoe je met jouw netwerk meer business kunt genereren. Daarna krijg je kort de tijd om jezelf voor te stellen: Wie ben ik/mijn bedrijf? Wat doe ik? Wat/wie zoek ik? Waar loop ik tegenaan? Vervolgens is er tijd om actief te netwerken en te borrelen.
Entree is gratis en VEBAN zorgt voor koffie en thee, en geeft na afloop een rondje aan de bar.
Leuk als je een introducee meeneemt. Want als de pilot een succes is en er een vervolg komt, zullen we maandelijks een meet up organiseren met nog meer ondernemers en kunnen we succesverhalen en best practices delen.