Meet Up ‘Sportief Netwerken’

07 juli

UITNODIGING ‘SPORTIEF NETWERKEN VOOR ONDERNEMERS’

Inmiddels organiseren onze leden Karin Weinberg/De Yogazaak en Willem Coorn/Solve2gether, namens VEBAN, maandelijks energieke netwerksessies voor actieve ondernemers in Amsterdam-Noord en omgeving. De volgende Meet Up vindt plaats op:

Datum: donderdag 7 juli
Tijden: 16.00-18.00 uur
Locatie: Gym Royale, Klaprozenweg 42, Amsterdam-Noord
Catering: Cannibale Royale du Nord

Op zoek naar meer klanten, opdrachten of omzet? 
Ben jij op zoek naar een groter netwerk voor jouw dienst of product? Kom dan naar de Meet Up ‘Sportief Netwerken. Tijdens deze sportieve bijeenkomst ontmoet je andere ondernemers die ook hun netwerk willen inzetten om anderen te helpen met specifieke vragen.

Nog geen VEBAN-lid?
Voor ondernemers in Amsterdam-Noord die nog niet lid zijn van VEBAN is dit ook een interessante bijeenkomst om kennis te maken met onze activiteiten. Dus introducés zijn van harte welkom!

Programma
We zijn bij de laatste Meet Up voor de vakantie te gast bij Gym Royale, the new gym in town. We beginnen onze Meet Up met een half uurtje workout verzorgd door Gym Royale. Daarna neemt Karin, mede-organisator en bedrijfsdocent bij haar eigen bedrijf De Yogazaak, ons mee in een ontspannings- en meditatiesessie. Aansluitend is er ruimte om met elkaar kennis te maken en te netwerken onder het genot van heerlijke hapjes & drankjes van Canibale Royale du Nord.

Het programma is geschikt voor iedereen! Trek een sportieve outfit aan of neem die mee. Kleedruimtes en douches zijn aanwezig

Meld je uiterlijk maandag 4 juli aan o.v.v. je naam, de naam van je onderneming en je zoekvraag via info@veban.nl. Deelname is gratis en cateraar Canibale Royale du Nord zorgt voor een hapje & drankje.

Leuk om je (weer) te ontmoeten!